Sándor Rajnai

Teljesen be vagyok oltva, és nem, nem tudom, mi van benne – sem ebben a vakcinában, sem a gyerekkoromban kapott oltásokban, sem a Big Mac-ben, sem a hot dogban, sem egyéb kezelésekben… legyen szó rákról, AIDS-ről, poliarthritisről, vagy csecsemők vagy gyermekek vakcinájáról.

Én sem tudom, mi van az Ibuprofenben, Paracetamolban, vagy más gyógyszerekben, csak gyógyítja a fejfájásaimat és a fájdalmaimat.
Nem tudom, mi van a tintában tetováláshoz, párologtatáshoz, botoxhoz és töltőanyagokhoz, vagy a szappanomhoz, vagy a samponomhoz, vagy akár a dezodorokhoz. Nem tudom, milyen hosszú távú hatása van a mobiltelefon használatnak, vagy hogy az étteremben, ahol most ettem VALÓBAN tiszta ételeket használtak és kezet mostak.
Röviden…
Sok dolog van, amit nem tudok, és soha nem is fogok…
Csak egyet tudok: az élet rövid, nagyon rövid, és még sok mást akarok csinálni, mint hogy minden nap munkába járjak, vagy bezárva maradjak az otthonomban. Még mindig szeretnék félelem nélkül utazni és ölelni embereket, és megtalálni egy kis életérzést „előtte”.
Gyerekként és felnőttként oltottak mumpszra, kanyaróra, gyermekbénulásra, bárányhimlőre és még jó néhányan; a szüleimmel bíztunk a tudományban, és soha nem kellett átszenvednem vagy továbbítanom az említett betegségeket, és
Be vagyok oltva, nem azért, hogy a kormány kedvében járjak, hanem:
* Hogy ne haljak meg a Covid-19-ben.
*Hogy NE foglaljak kórházi ágyat, ha beteg leszek.
* Hogy megöleljem a szeretteimet
* Hogy ne kelljen PCR-t vagy antigén teszteket végeznem ahhoz, hogy étterembe menjek, nyaraljak és még sok más dolog vár rám …
* Hogy éljem az életem.
* Látni és megölelni a családomat és a barátaimat
* Hogy a Covid-19 régi emlék legyen.
* Hogy megvédjen minket