Skip to content

Mi is. Hosszú Katinka szexi videójából mindenki ugyanazt a pillanatot kockázza ki…

Mi is. Hosszú Katinka szexi videójából mindenki ugyanazt a pillanatot kockázza ki…

November 11-én, csütörtökön ünnepelhettünk Hosszú Katinka visszatérését.

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő a Kaposváron zajló rövidpályás úszó országos bajnokságon 100 méter vegyesen harmadik lett Jakabos Zsuzsanna és Sebestyén Dalma mögött.

Katinka még a verseny előtti napokban osztott meg magáról egy látványos videót arról, hogyan fordul a medencében.

A legszexibb rész 3 másodpercnél látható.

.Forrás: Instagram/Hosszú Katinka



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



2 Comments

  1. Névtelen
    2021.11.13. 07:32

    Szép estét kívánok mindenkinek! Hátha valaki tud segíteni! Első fékbetét csere volt. A bal oldali sűrű fékezés hatására befog majd egy idő után kienged. Mi lehet a gond?? Köszönöm szépen a segítséget!!

  2. Névtelen
    2021.11.13. 09:12

    Sok volt a Katalinok, Linák, Lindák, Linák, Lin cseppek, Katkatok, caterinák, Katyerinák, Katicák, Katinkák, meg felfoghatatlan kivégzések, mint Alexandriai Katalin sorsa és mindegyik történelmi Katalin szereplő helyetti ismétlés, futtatásával a médiával őket. Staller Ilona miatt én voltam a hibás, mert az óvodában már nemi örömérzetet érzett finoman szólva, s itt tombolt a miskolci vas eredettel bíró Idegenhangú Éva szélforgós Heti hetesével. Ugyanez Katalin a királyi családból, ide tartozik, vagy Diána elámi szőkeként. Látni a médiájukból a Hunniának, mennyi pénzt szór rájuk temetési ünnepe közben, előtt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük