Vannak olyan oltatlan betegek, akik még a Covid-osztályon is a vakcinákról szóló összeesküvésekről beszélnek neki

„Borzalmas éjszaka. Öt újraélesztés, 20-as, 30-as, 40-es oltatlan COVID-os betegek” – írja pénteki posztjában Varga Zoltán Péter, Dunakeszi jobbikos önkormányzati képviselője, aki egy fővárosi kiemelt koronavírus ellátó központban dolgozik egy éve a jobbikos Alfahír cikke szerint.

A bejegyzés szerint vannak olyan oltatlan betegek, akik még a Covid-osztályon is a vakcinákról szóló összeesküvésekről beszélnek neki:

érthetetlen, védhetetlen, ezerszer cáfolt ostoba „indoklások” az oltás ellen („Billgécc.” Tényleg. Ma konkrétan.) azoktól, akik még tudnak beszélni. De mi próbálkozunk.

 Fotó: Facebook/Varga Zoltán Péter

Jó lenne persze nem egy-egy beszámolóra hagyatkozni, de mivel újságírók nem tudósíthatnak a magyar kórházakból, az orvosok pedig csak a legritkább esetben nyilatkoznak, ezért felértékelődik minden személyes beszámoló.https://444.hu/2021/11/07/aki-meg-az-intenziven-is-attol-fel-hogy-bill-gates-chipet-rakna-bele

Varga az Alfahírnek azt mondta: „Egy harmadik hullám közepéhez képest szerencsére még sehol sem tartunk. Egy március-április környéke halálhörgés, siralom volt ehhez képest. Viszont úgy is nézhetjük, hogy rosszabb a helyzet, mint mondjuk augusztus elején.” Sok olyan 20-as, 30-as éveiben járó fiatallal is találkozott, akik súlyosabb alapbetegséggel nem rendelkeztek, mégis bent fekszenek az osztályon, alapvetően a vírus okozta tüdőgyulladással. Az ápolóként dolgozó képviselő azt is hozzátette, hogy a covid miatt hozzájuk kerülő súlyos állapotú betegek túlnyomó többsége – nagyjából 90 százaléka – oltatlan.

https://444.hu/2021/11/07/aki-meg-az-intenziven-is-attol-fel-hogy-bill-gates-chipet-rakna-bele