Think Pacific online ösztöndíj program 150 finanszírozott helyet kínál. Új-Zélandtól mintegy 2000 kilométerre fekszik és több mint 300 szigetből áll. Ezúttal nem kell útra kelni, elég csak az internet.

Az online kurzus lehetőséget biztosít a hallgatók számára, hogy valós tapasztalatokat szerezzenek és kézzelfogható, értékes munkát végezzenek a Fidzsi-szigeteki partnerszervezetek számára.

A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy hozzájáruljanak a Fidzsi-szigeteki nemzeti fejlesztési terv és az ENSZ fenntartható fejlődési céljainak megvalósításához. A gyakornokoknak a szervezet mindvégig biztosítja a területéhez kapcsolódó oktatást és emellett megismerkedhetnek egy érdekes és egzotikus kultúrával.

Olyan szakmai gyakorlat, amelyet otthonról is végezhetünk mindössze egy számítógépre, telefonra és internetkapcsolatra van szükség és máris kapcsolatba léphetünk a Fidzsi-szigeteken élő közösségeket támogató projekttel. Valamint értő mentorálást és támogatást kaphatunk, hogy hozzájárulhassunk a globális kérdések megvalósulásához.

Elsősorban nemzetközi fejlesztés, üzlet és vállalkozás, marketing, környezet- és természetvédelem, mérnöki, globális oktatás, globális egészségüggyel foglalkozó területekről várnak pályázókat.

Jelentkezési határidő: 2021. november 7.

Program hossza: 4, 8 vagy 12 hetes kurzusokra van lehetőség

Program díja: kurzusonként eltérő ösztöndíj lehetőséggel (£595/$1,125 AUD/$815 USD/ £1045 CAD)

Az ösztöndíjprogrammal kapcsolatos további információ ezen a linken.