Várkonyi: Így, pár héttel az esküvő után olyan jó kimondani, hogy a férjem!

Várkonyi Andrea: Amikor megismertem Lőrincet, minden olyan magától értetődővé vált

„Nagyon jó érzés, hogy egymásra találtunk Lőrinccel. Így, pár héttel az esküvő után olyan jó kimondani, hogy a férjem! És legalább ennyire jó azt hallani, amikor rólam mesél, amikor azt mondja: a feleségem. Rengeteg kifejezés létezik két ember kapcsolatára, lehet pár, élettárs, férj és feleség… Mi abszolút társként tekintünk egymásra, nincs olyan téma, amit kerülni kellene, vagy amit ne egymással beszélnénk meg először”

– ezeket Várkonyi Andrea nyilatkozta a Hot! magazin legújabb számában, amit a Blikk szemlézett.

Mészáros Lőrinc új felesége az interjúban azt mondta, hogy közte és a felcsúti milliárdos között „kifejezetten mély a kapcsolat”, és odafigyelnek egymásra.

„Korábban azt gondoltam, én már nem fogok házasságot kötni egyetlen férfival sem. (…) Ám amikor megismertem Lőrincet, minden olyan magától értetődővé vált, rövid idő elteltével megkérte a kezem, és én igent mondtam, mert a világ legtermészetesebb dolgának tartottam, hogy összekötjük az életünket. Sőt, abban is biztosak voltunk az első pillanattól, hogy nemcsak polgári, hanem egyházi szertartást is szeretnénk. Ez a férjemnek és nekem is fontos volt. Édesapám vezetett az oltárhoz, és bevallom, onnantól kezdve, hogy megláttam aput, szinte végig a könnyeimmel küzdöttem, olyan boldog voltam. Az esküvő vidám hangulatban telt, azt hiszem, sikerült meghitt hangulatot teremteni, ami a célunk volt” – mondta Várkonyi, aki szerencsére hamarosan megjelenő könyvéről is beszélt. Fontosan érezte hangsúlyozni, hogy a kiadó még azelőtt kereste meg őt, hogy „hogy megismerte Lőrincet”, vagyis amikor Várkonyi szerint ő „még más élethelyzetben volt”.

A könyv elmondása szerint „több mint egy évig készült”, amikor elkezdte, még „egyedülálló anyukaként nem magányosan, mégis egyedül élt”, azonban „mire pedig megszületett az utolsó fejezet, már ott volt a férje”, „aki mellett kiteljesedett az élete”.https://444.hu/2021/11/04/varkonyi-andrea-amikor-megismertem-lorincet-minden-olyan-magatol-ertetodove-valt