Skip to content

Egy gyenge ítélet életveszélyes testi sértés miatt A vécé ülőkéjén hagyott egy serpenyőt egy miskolci férfi, ezért megkéselte egy nő

Felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték az a nőt, aki tavaly januárban veszekedés közben egy serpenyővel többször megütötte, majd késsel is megszúrta férfi lakótársát.

Egy nő és egy férfi egy háztartásban lakott, de nem volt köztük élettársi kapcsolat. A viták azonban rendszeresek voltak köztük, főleg akkor, amikor mindketten részegek voltak.

A férfi 2020. január 10-én kocsmából ment haza és rántottát készített magának,AMELYNEK A MARADÉKÁT A WC-BE ÖNTÖTTE, A SERPENYŐT PEDIG AZ ÜLŐKÉN FELEJTETTE.

A szintén részeg nő ezen felháborodott. Számon kérte emiatt és szidta a férfit, majd a serpenyővel többször megütötte a lábán, aztán egy húsz és fél centis kést vett magához és az ülő férfi háta mögé lépett, a kés pengéjét lefelé tartva.A FÉRFI FELÁLLT ÉS BELEMOZDULT A KÉSBE, AMELY A HÁTÁBA SZÚRÓDOTT.

A kést a sebből a nő anyja húzta ki, aki éppen a lakásban volt.

A FÉRFI ÉLETVESZÉLYESEN MEGSÉRÜLT A KÉSTŐL, MÍG AZ ÜTÉSEK MIATT SÚLYOS, TÖRÉSES SÉRÜLÉSEKET SZENVEDETT.A törvényszék a nővel szemben súlyos és életveszélyes testi sértés miatt emelt vádat, és 1 év 4 hónap felfüggesztett börtönt szabott ki vele szemben. A végzés jogerős.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük