Skip to content

Joshi Bharat felesége összeomlott: tizenöt kilót fogyott két hónap alatt

Joshi Bharat felesége összeomlott: tizenöt kilót fogyott két hónap alatt

Joshi Bharat felesége, Szabó Csilla tizenöt kilót fogyott két hónap alatt. Hidegzuhanyként érte, hogy férje 31 év házasság után egyik pillanatról a másikra elhagyta. A műsorvezető Mészáros Lőrinc volt feleségével, Kelemen Beatrixszal jött össze.

Budapest, 2017. december 4.
Mészárosné Kelemen Beatrix igazgatósági elnök az Echo TV fejlesztéseinek hátterérõl és a televízió stratégiai céljainak ismertetésérõl szóló sajtótájékoztatón a XIV. kerületi Angol utcában, az Echo TV I. emeleti stúdiójában 2017. december 4-én.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Joshi Bharat és felesége, Csilla 31 év után döntöttek úgy, hogy nem együtt folytatják tovább az életüket. A keresetet a műsorvezető adta be és elmondta, nagyon nehéz döntés volt.
„Bármennyire is nehéz volt, nem volt más választás előttünk. Azt gondolom, hosszabb távon mindnyájunk érdekét ez szolgálja, csak így tud mindenki továbblépni és egy idő után újra teljes életet élni” – mondta korábban Joshi Bharat.

Az elhagyott asszonyt váratlanul érte férje döntése. Már egy ideje problémák voltak házasságukkal, de Csilla mindvégig abban bízott, hogy sikerül túllendülni a nehézségeken.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



3 Comments

  1. Névtelen
    2021.10.29. 05:53

    Bharatnak kellett egy barátnő.

  2. Névtelen
    2021.10.29. 10:04

    Kár szomorkodnia egy ilyen senki, felkapaszkodott bábszínész miatt! Ha nem Indiából jött volna a kutya se lenne rá kíváncsi, főleg nem a semmit mondó,közhelyes tanácsaira !
    Van az a pénz (-es nő ) akiért érdemes felrúgni a házasságot.

  3. Névtelen
    2021.10.29. 23:24

    Na mostmár lölőnéarcába lógatja a lebernyeget

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük