Ezt üzenték a sztárok Kocsis Tibornak coming outja után

Blikk-információ

Kocsis Tibor mellett kiáll a családja és barátai / Fotó: Zsolnai Péter

Kocsis Tibor mellett kiáll a családja és barátai / Fotó: Zsolnai Péter

Bátor és őszinte vallomás: Kocsis Tibor D. Tóth Kriszta műsorában vallott legféltettebb magánéleti titkáról: arról, hogy egy férfival él együtt.

Az X-Faktor egykori győztese párjáról, Lászlóról is mesélt, akivel már el is jegyezték egymást.

– Gyűrű van az ujjamon, ez egy eljegyzési gyűrű, Lacitól kaptam – mondta el az Elviszlek magammal című műsorban, s hozzátette, ez nem egy friss dolog. A kapcsolatuk régóta biztos lábakon áll, s jó ideje jegyben járnak. Nem csinálnak titkot a dologból, mindketten viselik az ékszert, ráadásul a karjukon lévő közös tetoválás is az összetartozásukat szimbolizálja.

(A legfrissebb hírek itt)

– Nagyon szeretném, ha összekötnénk az életünket valamilyen formában, és erre vannak is terveink természetesen. Regisztrált élettársi kapcsolat, ami ma Magyarországon egy lehetőség. Nagyon örülünk neki, hogy ez van, sok jogosultságot ad, és sokat nem ad – tette hozzá az énekes, akinek sorra gratuláltak a hírességek, amiért vállalta az érzéseit.

„Ez ma itthon nagyon nehéz. Tudjuk. Megítélnek. Ma semmilyen formában nem trendi itthon ‘másnak’ lenni. De hiszek benne, hogy vállalni kell magunkat, magatokat a boldogságért. Büszkék vagyunk rád, Tibó! Csodálatos ember vagy! Szeretünk” – fogalmazott Polyák Lilla.

„Hidd el, sokan azok közül, akik ezt látják, most azt érzik, hogy végre tudnak mélyen lélegezni, hogy leszálltak a mellkasukról. A szerelem, az szerelem” – írta Tatár Csilla az Instagramon.

„Tibó és Laci, szuper barátaim, bátrak, jószívűek, okosak és értékesek! És én nagyon boldogan olvasom itt a kommenteket is, milyen jó látni, hogy értelmes, normális lelkületű emberek követnek! Igen, mindenki szerethesse azt és úgy, ahogy neki és a párjának jó” – üzente a párnak Wolf Kati.

Kocsis Tibó fontosnak tartotta hangsúlyozni, coming outjával nem provokálni szeretne.

– Szeretnék jó példával előállni. Szeretném a saját példámat elmondani, megmutatni, ezért vagyok most itt többek között. Nem magamat mutogatni, nem provokálni, nem propaganda az egész, hanem én, Kocsis Tibor, akit ismer egy ország, vagy az országból valahányan, egyébként meleg vagyok – magyarázta az interjúban az énekes, aki előtt más művészek is kiállt a másságuk mellett.

Kulka János 2014-ben a Magyar Narancsnak beszélt arról, hogy meleg, Alföldi Róbert a Nyitottak vagyunk kampányban vallott érzelmeiről. Nemrég Jordán Adél vallott színt egy darabban, továbbá Gallusz Nikolett, Kajdi Csaba, Mujahid Zoltán, Steiner Kristóf, Sugár Bertalan, Lakatos Márk és Szecsődi Karcsi is nyíltan vállalják hovatartozásukat.