A miskolci LMP lapja a borsod24.hu mindenféle zöldségeket állított Csöbör Katalinról, (volt benne krumpli is…)de ő nem hagyta magát

A miskolci LMP lapja a borsod24.hu mindenféle zöldségeket állított Csöbör Katalinról, (na jó, volt benne krumpli is…)de ő nem hagyta magát. Helyreigazításra szólította fel a lapot, ahol nem várták meg, hogy bíróságra kerüljön az ügy, eleget tettek a rutinos fideszes politikusnő kérésének. A lap kiadója jelenleg egy alapítvány , de korábban a kuruc. infó receptjét követve teljes illegalitásban működött és tolta Veres Pál kampányát.  A portál  az utóbbi időben, közel 1 millió forintot költött ellenzéki témájú hirdetésekre a Facebookon.

  •  a www.borsod24.hu internetes oldalon “Csöbör Katalin gyurcsányozással és krumpliosztással próbálta megzavarni az előválasztást Alsózsolcán” című cikkünkben azt a valós tényt, hogy a szavazósátrak közelében gyűjtött aláírást Csöbör Katalin, abban a hamis színben tüntettük fel, mintha az előválasztási sátrak mellett gyűjtött volna aláírást, ezzel szemben a valóság az, hogy nem az előválasztási sátor mellett gyűjtött Csöbör Katalin aláírást, hanem a szomszédos utcában. a 2 helyszín között több száz méter van.
  • A 2021. szeptember 18. napján a www.borsod24.hu internetes oldalon “Csöbör Katalin gyurcsányozással és krumpliosztással próbálta megzavarni az előválasztást Alsózsolcán” című cikkünkben azt a valós tényt, hogy a helyszínen valóban volt krumpli fellelhető, abban a hamis színben tüntettük fel, mintha a szavazók befolyásolása érdekében krumplit osztott volna Csöbör Katalin, ezzel szemben a valóság az, hogy nem krumpliosztás volt, hanem Termelői Vásár. Ami nem mellesleg 14 éve minden évben megrendezésre kerül, ha van kampány, ha nincs.