Skip to content

Oszkó Péter futóbolondnak nevezte Márki-Zay Pétert

Oszkó Péter futóbolondnak nevezte Márki-Zay Pétert
Budapest, 2009. november 30. Bajnai Gordon miniszterelnök (b) és Oszkó Péter pénzügyminiszter kezet fog, miután az Országgyûlés 201 igen és 179 nem szavazat mellett elfogadta a 2010-es költségvetést. A büdzsé 2010-ben 12.662,680 milliárd forint bevétellel, 13.533,026 milliárd forint kiadás mellett 870.346,2 millió forint hiánnyal számol; a kormány a költségvetés vitája alatt végig tartani tudta a 3,8 százalékos hiánycélt. MTI Fotó: Kovács Attila

A volt pénzügyminiszter szerint a miniszterelnök-jelölt saját magát járatja le nyilatkozataival.

„Felháborítónak tartom, hogy ennek a futóbolodnak az elmaradt elszámoltatásról szóló, alantas rágalmai folyamatosan megjelenhetnek és annak még bárki nyilvánosságot ad” – kommentálta Márki-Zay Péter megnyilatkozását Oszkó Péter egy Facebook-kommentben.

„Nem is kell a korábbi, mondjuk a gyerekbántalmazást propagáló kijelentéseit idézni, elég csak belehallgatni abba, amit nap mint nap beszél. Nem kell őt lejáratni, gyorsabban megteszi maga. /…/ Személy szerint ráadásul azok után, hogy 2009-ben én magam csaptam agyon mindenkit, aki sanda szándékkal közelített a közpénzek felé. 2010-től évekig hallgathattam Budai Gyula rágalmait és az ügyészég vegzálásait, akik minden egyes általam aláírt papírt egyenként nyálaztak végig, amíg belátták, hogy nincs mivel támadniuk” – írta a volt pénzügyminiszter.

Oszkó Péter szerint az ellenzéki oldal politikai minőségére nézve kínos, hogy „ez az ember nem, hogy ilyen interjúkat adhat, de még versenghet is a miniszterelnök-jelöltségért”.

„Ezzel az erővel, Budai Gyulát is meg lehetne próbálni eladni az ellenzéki megújulás kulcsfigurájának. Nem lenne nagy különbség (ő legalább a gyerekbántalmazást nem próbálta propagálni)” – fogalmazott Oszkó.

Márki-Zay Péter Juhász Péternek adott interjút pénteken, amelyben többek között azt mondta, hogy szerinte a Fideszben van a legtöbb meleg politikus, és beszélt egy KDNP-s miniszterről, akinek fiúbarátja van.

Fotó: Archív



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



10 Comments

  1. Névtelen
    2021.10.11. 14:46

    „Ezek ismeretébe.
    Minden pletykát cáfolok,
    Mert házasságomba.
    Igenis úr vagyok.

    Engem illet egyedü.
    Az utolsó szó joga,
    Mert ha nejem szól,
    Hogy „ugorj!.
    Csak azt kérdem.
    „milyen magasra?””

  2. Névtelen
    2021.10.11. 15:55

    Fehér vagy fekete futó a sakktáblán

    Gyurcsány(globalista_1) vagy Gyurcsányné (globalista_2) embere

    Mit mondanak a követségen?

  3. Névtelen
    2021.10.11. 18:38

    oszkó? kit érdekel?

    • Névtelen
      2021.10.11. 20:53

      Beszállhatsz a diktatúrában 😂🤣😃😁

      „Jövő héttől bárki beszállhat Oszkó Péter cégébe
      Csütörtökön indul a kereskedés az OXO Technologies Holding részvényeivel.
      2021.09.03

      Szeptember 9-én, csütörtökön indul a kereskedés az OXO Technologies Holding részvényeivel a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT). A technológiai szektorban tevékenykedő befektetési társaság papírjaival a BÉT Xtend piacán lehet majd kereskedni.”

  4. Névtelen
    2021.10.11. 21:06

    hát a zajos péter?

    Dobrev Klára reagált Márki-Zay Péter hazaárulózására:
    „Márki-Zay Péter hazaárulónak nevezte azokat, akik az első fordulóban Karácsony Gergelyt támogatták, a második fordulóban viszont már engem.
    Hazaárulózni a Fidesz szokott. Senki nem hazaárulózott le eddig senkit az ellenzéki összefogásban. Soha. Mert ez tönkretesz mindent, amiért évek óta közösen dolgozunk. Olyan határt lépett át Márki-Zay Péter, amit mindenki átléphetetlennek tartott.
    Ez már valódi gyűlöletkampány. Jól ismerjük ezt sajnos Magyarországon.
    Tudom, hogy mi a dolgom. Össze fogom tartani az ellenzéki összefogást bármi áron és bárkivel szemben. Mert enélkül nincs kormányváltás.”….

    Képzeld el, mit fog kapni a Péter egy qrmányülésen 😀😁😂🤣😀

    „Több mint félórás beszédet tartott Dobrev Klára a DK előválasztási kampánynyitó rendezvényén, a párt XI. kongresszusán. Ennek során a párt miniszterelnök-jelöltje a következőként írta a szerinte ideális ellenzéki kormányfőt:

    a következő miniszterelnököt két anyagból kell, hogy gyúrják. Kőből és bársonyból. Kőből, ha Fidesz ellen kell harcolni, de bársonyból, ha a kormányülésen van.

    A Kongresszusi Központban tartott beszédében folyamatosan váltogatta megértő, empatikus, kompromisszumképes politikus hangját a kérlelhetetlen antiorbánistéval: úgy tűnik tehát, hogy ez a kettősség írhatja le Dobrev karakterét a következő hónapokban.”

  5. Névtelen
    2021.10.11. 21:15

    Van bőr Klára néni képén ezt mondani:

    „Nem tudok olyan fáradt lenni, hogy lehazaárulózzam a versenytársaimat. Az a baj, hogy ez a sokadik olyan mondat, amivel megüti az ellenzéki tábort. Ezért azt is kérném Pétertől, hogy sokkal óvatosabban” – üzente a műsorból a politikus. Saját párttársait is arra biztatja, hogy ne vegyék fel a kesztyűt.

    Dobrev szerint nem szabad nem igaz állításokat mondani.
    Dobrev szerint nem szabad nem igaz állításokat mondani.
    Dobrev szerint nem szabad nem igaz állításokat mondani.
    Van olyan, hogy negatív kampány, megérti, hogy ezt valaki használni akarja, de az ellenzéki előválasztásban nem lépheti át azt a határt, mint amit sokszor látunk a Fidesz részéről, ahol elhangzanak vádak, és később kiderül, hogy hazugság volt – mondta a miniszterelnök-jelölt.”

  6. repülő
    2021.10.11. 23:07

    Igen, Oszkó attól tart, ő rá is sor kerülthet egy valódi elszámoltatás esetén!

    • Névtelen
      2021.10.13. 17:29

      mennyé’mán!

      „Akik tizenegy év Fidesz-kormányzás után most 2010 előtti ügyeket akarnak elszámoltatni a következő kormánnyal, azok mintha leszámoltatást akarnának

      – folytatta a pártelnök, majd a minden eldöntő kérdést is feltette.

      Nézzük meg, miért is nem ülünk még mindig börtönben!

      – javasolta Gyurcsány, majd három különböző válaszlehetőséget is megadott:

      Orbán tudatosan elszabotálta az elszámoltatást, valamilyen alkut kötött velem. Ezek szerint Orbán lepaktált titokban az ördöggel. De miért?
      Orbán el akart számoltatni. Mindent megtett ennek érdekében. De túljártam az eszén. Nem annyira ura a helyzetnek, mint gondolják, és nem annyira ügyes és okos, mint szeretné, hogy higgyenek róla.
      Orbán elszámoltatott. Volt vizsgálat, volt eljárás. De nem találtak jogsértést.
      Mindhárom válaszlehetőségre sokan szavaztak, de vannak olyan kommentelők is, akik szerint Soros György áll a háttérben.”

      https://www.youtube.com/watch?v=1Zdi3Ebp1aY

      az amerikai követségen

  7. Anonimus
    2021.10.13. 15:22

    Csak ülök és nézek ki a fejemből. Ezek akarnak együtt kormányozni? Útszéli stílusban nyilatkoznak egymásról. Elhiszi valaki, hogy az előválasztás után úgy ülnek le, mint ha semmi nem történt volna? Milyen kormányzás lesz ebből? A FIDESZ-nek nem kell semmit csinálni. Hátra kell dőlni, kényelmesen nézni, hogyan mocskolják, hülyézik, anyázzák egymást. Tényleg ez az ellenzék legjava?
    Akkor is ez a véleményem, ha a FIDESZRŐL nagyon rossz véleménnyel vagyok, s semmilyen körülmények között nem szavaznék rá. De lehet, hogy ezekre sem. Inkább nem megyek el. Milyen kampány az, ahol 12 év kormányzás után arra futja, hogy Gyurcsánnyal fenyegetik az embereket? Milyen kampány az, ahol a majdani szövetséges hazaárulózza az előválasztáson induló társát?! A legszomorúbb pedig az, hogy ezt egyik tábor hívei sem ismerik fel. A túlsó oldalon mindenki gonosz, tolvaj, hazaáruló, becstelen briganti… De melyik a túlsó oldal?

    • Névtelen
      2021.10.13. 18:35

      a „harmadik” a szürke oldal, akik
      b@sznak elmenni választani, aztán osztják az észt.

      Ők a „STOP HARMADIK VILÁGHÁBORÚ”, STOP ATOMBOMBA”
      felírat esetén sem adnák az aláírásukat.

      Ezer és egy indokuk lenne, annyira bátrak

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük