A kötelező karbantartási munkálatok és garanciális javítások miatti zárva tartást követően különleges programokkal nyitja meg őszi szezonját október 16-án az Ellipsum Élményfürdő. Nappal az ingyenesen látogatható Ellipsum Garden gasztronómiai és zenei esemény, este pedig rendhagyó éjszakai fürdőzés kínál nagyszerű őszi programot.

A minőségi gasztronómiai fogások és könnyed zenei programok egyvelegét interaktív gyermekfoglalkoztató, tűzzsonglőrök előadása és fényfestés is színesíti az Aradi sétányon. A látogatók egyúttal megismerkedhetnek az elektromos autókkal is a fürdő parkolójában a Miskolci Villanyautós Találkozón, és tesztvezetésen is részt vehetnek.

A streetfood ételek, kávékülönlegességek, pálinkák, kézműves sörök és bükki borok mellett a gyerekes családokat Macifröccs falatozó várja. A könnyed dallamokat az Ellipsum Brass Band, Szécsi Viki&Vízi Viktor, a Latin Projekt és Veréb Tomi viszi színpadra. Érdemes szerencsét is próbálni, hiszen a Miskolc Holding nem csak hasznos információkkal, hanem szerencsekerékkel is részt vesz az eseményen, ahol értékes nyeremények találnak majd gazdára.

A 12:00 órától kezdődő nappali programokat 20:00 órától rendhagyó éjszakai fürdőzés követi: Kállay Saunders András akusztikus koncertje és Dj Flower aka Voksán Virág bulija biztosítja a fergeteges hangulatot az Ellipsumban. Az éjszakai  fürdőzés belépővel látogatható, ami akár elővételben is megvásárolható: https://www.spalneo.com/hu/venue/ellipsum-elmeny-es-strandfurdo/service/4c966ad0-2805-11ec-b2c3-42010a0e8223

Az esemény elérhető az Ellipsum Élményfürdő Facebook oldalán: https://fb.me/e/17QaQ4CMi

Az Ellipsum Garden és Villanyautós találkozó napközbeni rendezvény ingyenesen látogatható az Aradi sétányon és a fürdő parkolójában.  Az Ellipsum Élményfürdő nappali nyitvatartása október 16-án: 10:00-18:00. Az éjszakai fürdőzésre külön jegy megváltása szükséges, elővételben online vagy az esemény napján a helyszínen. Kapunyitás 20:00, medencék zárása 01:00.