Fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban október 4-e és október 10-e között
 ontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban október 4-e és október 10-e között.

Letartóztatásban a nyékládházi rabló – A Miskolci Járásbíróság egy hónapra elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki a gyanú szerint október 6-án, késő délután támadta meg a sértettet.

Egy helyett tizenkét évet ül – Bántalmazta ismerősét, elítélték, aztán emberölés miatt akart ülni.

Kifosztotta szállásadóját – A Miskolci Járási Ügyészség kifosztás bűntette miatt emelt vádat egy 27 éves nővel szemben, aki éjjel fosztotta ki az ismerősét.

Rendőrkézen a terjesztő – A miskolci rendőrök őrizetbe vették azt a nőt, aki új pszichoaktív anyagot értékesített a nyílt utcán.

Jól éltek a tiltott szer kereskedelméből – Arany ékszereket, hat és félmillió forintot, két személyautót és 110 gramm kristályos anyagot is lefoglaltak az ózdi rendőrök. Három gyanúsítottja van az ügynek.

Őrizetben: ittasan is inni akart még, de nem volt pénze, így rabolt – Négy órán belül kattant a bilincs annak a férfinak a csuklóján, aki Nyékládházán ismerősét az utcán bántalmazta, majd elvette tőle párezer forintját.

A járőrök egy újabb túlsúlyos járműszerelvényt szűrtek ki a forgalomból – A tiszaújvárosi közlekedési rendőrök a 35-ös számú főúton vonták intézkedés alá azt a lengyel sofőrt, aki járműszerelvényével a megengedett legnagyobb össztömeget meghaladva közlekedett.

Márkásnak hazudott szájmaszkokat árult – Egy nagyáruház üzletsorán árulta a maszkokat, itt bukott le.

Nem kapott elsőbbséget, meghalt a motoros – A munkagép vezetője látta, hogy jön a motoros, de könnyelműen abban bízott, átér előtte.

Hátba szúrta a fiát, aztán munkába ment – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség vádat emelt egy 49 éves férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt. Az apa egy vitát követően konyhakéssel hátba szúrta a fiát.

Gázolás miatt nő a menetidő a Budapest-Miskolc vonalon – Halálos vonatgázolás miatt nő a szerelvények menetideje a Budapest-Miskolc vonalon – tájékoztatta a Mávinform sajtóügyeletese kedd este az MTI-t.

Megcsípte valami, busznak ütközött – Nem jogerősen felfüggesztett fogházbüntetésre ítélte a bíróság azt a nőt, aki autójával kiránduló gyerekek buszának ütközött.

Kegyetlenül halálra verte az ózdi asszonyt – Tényleges életfogytiglanit kapott az erőszakos, többszörös visszaeső férfi. A Debreceni Ítélőtábla helybenhagyta az elsőfokú ítéletet.

Ütött, és maradandó sérülés lett belőle – Öt év szabadságvesztésre ítélte a Miskolci Törvényszék a homrogdi támadót.

boon.hu