Napokban történt ,amire dűhősen emlékezem vissza .
A Jezsuita templomban érkező diákok ,mind gépkocsival érkezetek ,ide a lakóház parkolójában .
Nem az a dűhítő ,hogy 1 órát ide parkoltak ,amíg a kötelező misére mentek ,mert úgye kötelező a megjelenés ,mivel az ,az órai tanítás itt ,töltését jelenti .
Fiatal gyerekek , korai jogosítvánnyal ? azt ,azért megkérdezném ,hogy a kreszt mennyire tanulták meg vagy tanították meg neki ,ha a szülő , gépkocsit adott a fenekük alá ?
Vettem a bátorságot és megkérdeztem a fiúkat ,hogy mennyire ismerik a kreszt a lakótelepre való való behajtást ,mivel olyan gyorsan jött be a part oldalnyi részre ,mintha verseny pálya lenne .
Akkor abban a pillanatban kilépett volna egy kisgyerek vagy egy beteg idős ember , az én véleményem szerint ,el is ütötte volna ,mivel a saját szememel káttam a kocsi gyorsulának bejövetelét .
,Szóval a fiúkat megkérdeztem ,hogy nem vették észre ez egy lakótelep és nem verseny pálya és itt nem lehet ilyen gyorsan behajtani ,felhajtani ez balest veszélyes .
Az Ő állításuk szerint 30 km sebeséggel jöttek , Én ezt kétlem mert a gyorsaságuk mást mutatott .
Közölték velem ,hogy ,nincs kitéve tábla , ami figyelmezetné őket ,hogy itt milyen sebességgel lehet közlekedni !
Fodor Zoltán területi képviselőnek jeleztem a keddi napon ,hogy valami megoldsát kellene találni , addig , amíg az ilyen gyorsasági versenyre készülőket kiszűrjük ,mivel ebből , előbb útóbb baj lesz !
Addig volna jó megtalálni a köztes megoldsát ,amíg nem történik valami baleset ?