Búcsú a CD-től. Pataky Attila örül, hogy „szakállas nők” és „kirúzsozott férfiak” nem járnak Edda-koncertre

Pataky Attila a „normalitást” kedveli.

Pataky Attila szerepelt hétfő reggel a Mokka című műsorban a TV2-n. Az Edda Művek frontembere júliusban lett 70 éves, és az adásban elsősorban az idén nyáron Erdélyben tartott koncertjeikről beszélt – van azonban az interjúban egy bizarr részlet, amint arra a 24.hu is felhívja a figyelmet. Pataky Attila a következőket mondja az előadásaikról:

„aminek én nagyon-nagyon örültem: nyugodtan nevethettek rajta, amit mondok, de hála Istennek a normalitással találkoztam mindvégig. Óriási volt. Egyetlen szakállas nő se volt a sorok között, ahogy láttam, egyetlen kirúzsozott férfi sem, hála Istennek. Úgyhogy rendben van minden, rendben volt minden végig.”

Az interjúban aztán nem is kerül többet elő ez a téma, de az énekes kiszólása arra emlékeztethet, hogy Nagy Feró a színpadon gúnyolt ki transzvesztitákat augusztusban, erről ide kattintva olvashat többet a 168 korábbi cikkében. A fenti nyilatkozat fényében egyébként valószínűleg jobb, ha ByeAlex se jár többet Edda-koncertre, mert ő ugyan se nem szakállas nő, se kirúzsozni nem szokta magát nyilvánosan, a körmét viszont kilakkozva hordja hónapok óta, a jelenleg aktuális trendnek megfelelően.

És ha már a trendeknél tartunk, most fog megjelenni az Edda Művek sorrendben 35. CD-je, de ez lesz az utolsó. Pataky Attila a fenti interjút a következő gondolatokkal zárja:

„ez lesz a harmincötödik. Elméletileg, ami szomorúság benne, hogy azt hiszem, hogy ezzel búcsúzunk a CD-világtól. Ezzel a harmincötödikkel búcsúzunk tőle, mert más a trend. Más a világ.”