Veres: Szabolcs és Laci is tettre kész, elkötelezett miskolciak, akik, ha megnyerik az országgyűlési választást is…

Milyen volt az elmúlt időszak, az előválasztás, hiszen a Velünk a Város frakciójából több párt, több miskolci politikus is megmérettette magát, voltak, akik egymással szemben.

Sok tekintetben tanulságos időszak volt, és sajnos nem minden tanulság volt kellemes, viszont olyan nehézséget nem tapasztaltam, amely érdemben akadályozta volna a munkát. Szabolcs és Laci is tettre kész, elkötelezett miskolciak, akik, ha megnyerik az országgyűlési választást is, jó képviselői lehetnek Miskolcnak.

Közeleg polgármesterré választásának a kétéves évfordulója, elszaladt ez a két év, vagy hosszú volt?

Csak kettő? Azt hittem, több. Viccelek csak. Nyilván el tudnék képzelni könnyebb anyagi és jogszabályi környezetet és könnyebb működést a városban, de most ezt a helyzetet kell megoldani, és én most vagyok polgármester, rám ez a feladat jutott eddig. De nagyon nagyokat léptünk előre a fejlesztések terén is, ahol a város már most komoly EU-s forrásokhoz juthatott, úgyhogy mindig találok valamit, amiből lelkesedést lehet meríteni.https://minap.hu/cikk/most-ezt-helyzetet-kell-megoldani-es-en-most-vagyok-polgarmester

Fotó: Archív