Hollik: Már egymillióan írták alá a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petíciót

„Gyurcsány Ferenc mivel régóta nem tud már országgyűlési választásokat nyerni, ezért szervezett magának egy »kis házibajnokságot«. A számok mind azt mutatják, hogy Gyurcsány Ferenc újra leuralta a baloldalt és tanulságosnak nevezte azt, hogy a Momentum utolsó helyezésével a baloldal megújítására tett kísérlet is megbukott”

– reagált Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában az ellenzéki előválasztásra.

Hollik állítása szerint mindenki számára nyilvánvaló, hogy Gyurcsány Ferenc a baloldal vezetője és az is, hogy az előválasztásnak innentől már nincs tétje. Csak az a kérdés, hogy a baloldal miniszterelnök-jelöltje Gyurcsány Ferenc felesége vagy Karácsony Gergely főpolgármester lesz, aki már több mint 17 éve dolgozik neki, írja az MTI.

Hollik elmondása szerint már több mint egymillióan írták alá a valamivel több mint egy hónapja indított petíciót, ami rövidesen újabb fázisba ér, amellett ugyanis, hogy a Fidesz aktivistái mindenkihez bekopogtatnak, online aláírási lehetőséget is biztosítanak rövidesen.

telex.hu