Skip to content

Kuncze a Fülkében: A Fidesz szerint minden sikeres nő mögött áll egy hülye férfi

A Fülke vendége Kuncze Gábor volt, akivel az előválasztás első fordulójának az eredményeiről beszélgettünk. Szóba került még a síkfutás és az SZDSZ nyomai a szavazólapokon.

Az előválasztás eredményeiről elemzők helyett most egy olyan politikust kérdeztünk, aki korábban kormányon és ellenzékben is politizált. Vajon segített volna az SZDSZ-nek túlélni, ha korábban is létezik az előálvasztás intézménye? A párt korábbi elnökeként hiányolta az SZDSZ-t a szavazólapról, vagy éppen megtalálta rajta? A Fülke vendége Kuncze Gábor.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



6 Comments

  1. Névtelen
    2021.10.02. 18:52

    Előbb fizesse be az SZDSZ adósságát.

  2. Névtelen
    2021.10.02. 18:56

    A covid utáni nyilatkozata után, neve olvasatán félre köpök aztán majd elnézést kérek

    „elnézést kért a Klubrádióban csütörtökön elhangzott mondataiért Kuncze Gábor szabad demokrata képviselő, az SZDSZ volt elnöke pénteken.
    „Vannak rossz mondatok. Tegnap a Klubrádió adásában egy rossz mondatot mondtam. Elnézést kérek mindazoktól, akiket ez felháborított” – olvasható a képviselő MTI-hez eljuttatott közleményében.

    Kuncze Gábor a Klubrádió műsorában azt mondta: „(…) nagyon sok embert ismerek, akik összehasonlíthatatlanul jobban élnek, mint tíz-tizenöt évvel ezelőtt, és olyan mély letargiában vannak ettől a rettenetes országtól meg helyzettől, hogy legszívesebben az ember tényleg ciántablettát osztogatna nekik, hogy jussanak már túl a problémájukon. Ami természetesen nem megoldás”.

    A politikus közleményében az írta, hogy „Vannak félremagyarázható mondatok. Tegnapi mondatom nem csak rossz volt, hanem félremagyarázható is. Elnézést kérek mindazoktól, akik az utólagos félremagyarázás kapcsán találkoztak ezzel a mondattal és felháborodtak”.

  3. Névtelen
    2021.10.03. 20:06

    Nem véletlen talán, hogy a jeruzsálemi képviselőkkel állott fel, de a neve alapján inkább Gábor Áron rézágyúje romániai játékos és kiválasztott. Nem tudtam ránézni sem annak idején, mert van valami az arcában, ami taszító. A hülye szót már a gyerekeknek is tilos volt használni régen, értelmiségi szájába meg igazán nem való, bár 130 éve vannak beiskolázva a világapokalipszis emberiség ellenesei, kezdetben azért, hogy írják meg az anyagát annak, amire készültek, meg fesssék meg, állítsák össze, rendezzék be a művelődési házakat, könyvtárakat, házmesteri, hivatalsegédi posztokat, hogy a világmindenség apokalipszisét végrehajtsák a legnagyobb titokban, mely mai napig tart Ezékiel könyve alapján a bibliai szereplők mondatával, hogy hosszú lesz a kötél, hogy elnyújtózhassak, olyat talált ki Magyarország, meg Borsod megye, üzenve az világ teljes egészének, mutogatva az áldozatát, hogy milyen erős. Ez az igazi győzelem, amit Magyarország néven az ország felszámolói végrehajtottak, igazi harcosok valamennyien, nemi szerveikkel, meg minden állatával a másik világnak, kivívta szabadságát a világ felett a szegény világ ura népe.

    Még eljátszanak a politikai a miskolci elmeosztálynak, liberális színében az 1990-es kezdetnek szegfű jelével Gyurcsánynak, nemi szövetségével szőke hajú utolsó munkahelyem képviselőjével a francia liberális bibliával járó Francois mérnökkel. A nemi szövetség olyan erős lett a világrészek között, hogy végig szaladt a vibrátorjuk kezdetével az egész világon a szőkék emelésével a nácizmus, meg a liberalizmus, bár a kettő ugyanannak a könyvnek a képviselője, a Vörös Oroszlánnak. Az rendben lett volna, ha csak nemi szervet pecsételnek egymással megállás nélkül, de támadtak mindegyik miatt folyamatosan, tömeggyalázással, így emelkedett a világ szív jelével a miskolci elmeosztálynak attól a pillanattól fogva, hogy először gyalázkodott a kurvák miatt, azzal, hogy nekik a nemi szervükbe került váladék jelenti a melegséget, s ez már régen volt. Ezt jelenti a szív, meg azt, hogy kioltotta a jóemberek érzéseit.

  4. repülő
    2021.10.03. 22:21

    Szokásos Kuncze humor!

    • Névtelen
      2021.10.04. 07:52

      Hja.
      „Az SZDSZ legkésőbb ’94-ben nyilvánosan is bejelentette, hogy hazudott az erkölcsei elveiről, politikai céljairól. Elvesztett szavazói ’98-ra a Fideszhez vándoroltak, nemcsak a négy éves kormányzás jutalmaként, hanem azért is, mert azok nem akartak újra (tudtuk és beleegyezésük nélkül) a szocikra szavazni. De a fő baj az volt, hogy akik az MSZP-re szavaztak, azok tudtukon kívül olyan agyalágyult szélsőségesekre szavaztak, mint Kuncze Gábor, aki szerint az ÁVH az SZDSZ érzékeny etikai iránytűjének megfelelően működött, a munka helyett lopni járók csupán szegények, és a Gyurcsány szadista sameszai által felhergelt rendőrök által összevert ellenzéki országgyűlési képviselő pedig megérdemelte, amit kapott. (Itt a videó a bántalmazásról)
      Annyi „erkölcsi tőkéje”, mint Kuncze Gábornak még Biszku Bélának, sőt bármelyik átlagos kommunista vezetőnek is volt az ötvenes-hatvanas évekből. És ez az ember posztolgat itt nekünk némi pócspetri nosztalgiával átitatva.

      Ez a kép, amit most Kuncze Gábor, a tiszteletbeli ávéhás humorista nyilvánosságra hozott, annak az eszelős gyűlöletnek a dokumentuma, amit ezek azért éreznek, mert nem az övéké a hatalom a testek és a lelkek felett. Mennyire gyűlölheti ez a keresztényeket? A kép kontextuális üzenete egyértelmű, a liberálisok szerint a vallásos, keresztény embereket ki kell taszítani a világból, nemhogy politizálniuk nem szabad, hanem még a szakmájukat sem gyakorolhatják a Nyílt Társadalomban, amelynek Kuncze Gábor mindig a leglelkesebb propagátora és képviselője volt. Hogy világos legyen, Kuncze nemhogy milliószor vállalhatatlanabb, mint Horn Gyula, hanem még Gyurcsány Ferenccel sem illendő őt összehasonlítani, Ferenc emberi méltóságának védelme érdekében. Kuncze ugyanis pontosan tudja, mit művel. Ő mindig is annak a hideg, tulajdonképpen érzelemmentes gyűlöletnek volt az egyik arca, amelyet az SZDSZ testesített meg és, ami mégcsak nem is a kommunisták, hanem az ÁVH örökségét viszi tovább igazából.”

  5. Névtelen
    2021.10.04. 07:18

    Azt is elárulta, hogy ki az előtte álló sikeres nő?

    2
    1

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük