Döbrögik habzsidőzsije. Az ISZOMM a NER történetének egyik legnagyobb és leginkább képmutató közpénzégetésének tartja…

 

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom a NER történetének egyik legnagyobb és leginkább képmutató közpénzégetésének tartja a ma megnyíló Vadászati és Természeti Világkiállítást.
A három hetes rendezvény kiadásaiból kétszer fel lehetne tölteni a Velencei-tavat. A bő 70 milliárd forintos pénzkidobás üzleti vonatkozásai közül kiemelkedik a Hungexpo területének 50 milliárd forintot kitevő állami fejlesztése, amiből a cég tulajdonosa, egy francia multi szakíthat nagyokat. A maradék 20 milliárd forint pedig Semjén Zsolt és holdudvarának urizálását szolgálja.
A rendezvény nem több egy hazai “Döbrögi-show”-nál, hiszen a külföldi vendégek száma és rangja igen szerénynek mondható. Az emberek a felfutó járvány dacára védettség nélkül látogathatják, egyedül az ebek esetében kell oltásokat igazolni.
A kiállítás ‘Egy a természettel’ mottója mindössze azt jelképezi, hogy a világ környezeti kárainak legalább 10 százalékát okozó szupermilliárdosok életformája milyen luxusokra terjed ki. Sajátos egybeesés, hogy az ország leggazdagabb gázszerelője ennek a napnak az előestéjén tartja (élete második) mennyegzőjét.
“Az ISZOMM választási programjában, a Kádár János Terv környezetvédelmi fejezetében az szerepel, hogy a párt az elkövetkezendő ciklusban legalább ezer útmutató kezdeményezésben kíván részt vállalni. Ezek egyike, hogy Magyarország soha többet ne csináljon olyat, mint ez a vadászati felhajtás, amitől aki csak tud, merő szemérmességből távol marad!” – mondta Huszti Andrea, az ISZOMM elnöke.

Link: https://igenszolidaritas.hu/dobrogik-habzsidozsije