Csak 500. A stadionban játszik szombaton a női labdarúgó csapat

A Simple Női Liga 6. fordulójában a DVTK Stadionban fogadja az MTK Hungáriát a Diósgyőr női labdarúgó csapata. A klub férfi labdarúgó bérletesei számára a belépés ezúttal is ingyenes, a többiek számára egységesen 500 forintba kerül a belépőjegy, amely szerdán déltől a DVTK Shopban és a meccsjegy.mlsz.hu oldalon is megvásárolható.

 

Simple Női Liga 6. forduló

2021. szeptember 25., szombat
14:00 Diósgyőri VTK – MTK Hungária

Vezetőedzői várakozás

Bém Gábor: – A bajnokság kezdete óta több mindenben fejlődtünk, de még mindig van javítanivaló, elsősorban taktikai szempontból. Itthon minden csapat ellen ugyanúgy lépünk pályára, dominálni akarunk, de ez az MTK ellen nem lesz egyszerű, mert nagyon jó csapat. Szeretnénk meglepetést okozni!

Jegyinfó

Az előző évek gyakorlatának megfelelően a DVTK Stadionban rendezett mérkőzéseket a DVTK labdarúgó bérletesei ingyenesen tekinthetik meg, a klub ezzel is szeretné meghálálni a hűségüket. 6 éves kor alatt is ingyenes a belépés, számukra külön belépőjegy váltása nem szükséges, amennyiben a gyermek nem foglal külön ülőhelyet. Mindenki más számára egységesen 500 forintba kerülnek a belépőjegyek. A jegyek szerdán déltől a DVTK Shopban és a meccsjegy.mlsz.hu oldalon is megvásárolhatók. A mérkőzés napján 13 órakor nyitnak ki a stadion pénztárai.

Védettségi igazolvány

A mérkőzés 18 év fölött csak védettségi igazolvánnyal látogatható, ezért kérjük szurkolóinkat, a belépéskor mutassák fel védettségi igazolványukat és egy személyi azonosításra alkalmas okmányt (személyi igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél) a biztonsági szolgálat munkatársának! A 18 év alattiak felnőtt kíséretében védettségi igazolvány nélkül is szurkolhatnak.

Helyszín