Skip to content

Mediaworks. Egyszerre távozik a főszerkesztő és számos munkatárs a Fanny című hetilaptól

Mediaworks. Egyszerre távozik a főszerkesztő és számos munkatárs a Fanny című hetilaptól

Egyelőre egyik távozó sem adott bővebb magyarázatot a lépésre.

Egyszerre távozik a főszerkesztő és számos munkatárs a Fanny című hetilaptól, ami a kormányközeli médiabirodalom, a Mediaworks egyik sajtóterméke. (A kiadóhoz több újság, köztük megyei lapok is tartoznak.)

A hírről beszámoló Media1 szerint a távozók közt van Fazekas Kira, a női magazin főszerkesztője is. Fazekas megerősítette a hírt és azt is mondta, hogy családi okok miatt döntött így.

A portál szerint a magazinnál nyolc másik ember is felmondott, de közülük egyelőre senki nem vállalta, hogy nyilatkozzon.

Media1 az ügyben kereste a kiadó Mediaworks Hungaryt, amely visszahívást ígért a portálnak, de erre a cikk szerint egy nap múlva sem került sor.

Egy nappal korábban a Dívány című női portáltól is felmondásokról szóló hírek érkeztek. Ezt a magazin az Indexet is tulajdonló Indamedia adja ki.https://hvg.hu/kkv/20210921_fanny_mediaworks_felmondas



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Egy hozzászólás

  1. Névtelen
    2021.09.22. 08:36

    Borzasztó! Majd átmennek a „fideszbarát” Central-hoz, Varga Zolihoz

    „Élmény. Érték. Elérés.
    MEGNÉZEM
    Kik vagyunk?

    Magyarország egyik vezető médiavállalataként online és magazin portfóliónkkal közel 7 millió olvasót és látogatót érünk el minden hónapban.

    *Forrás: Gemius 2020/12 (15+ belföldi közönség / pc, mobil, tablet / havi adatok), NOK 2019/3-4 2020/1,3 és Central becslés

    Tovább >>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük