Skip to content

Üzent a rendőrségnek az orvosi kamara: Túlzás volt bilincsben elvinni a hálapénzes orvosokat

Semmi szükség sem volt a Magyar Orvosi Kamara szerint arra, hogy a hálapénz elfogadásával gyanúsított orvosokat bilincsben vezessék el.

Az eljárásoknak csak arányos eszközökkel, az emberi méltóságot nem sértve, a felesleges megalázást kerülve kell lefolyniuk

– írja a Magyar Orvosi Kamara (MOK) az Országos Rendőr-főkapitányságnak címzett levelében. A MOK azután írt a rendőrségnek, hogy a múlt héten bilincsben vittek el két orvost az asszisztensükkel együtt, akiket hálapénz elfogadásával gyanúsítanak.

A kamara leszögezi, hogy változatlanul kiállnak a hálapénz felszámolása és büntethetősége mellett. Rámutatnak ugyanakkor:

A két kolléganő esetében nem kellett erőszakos cselekménytől, fizikai ellenállástól tartani.

A MOK szerint a bilincs alkalmazásának célja kizárólag az elrettentés, illetve a nyilvánosság felé való példastatuálás lehetett. Arra kérik a rendőrséget, hogy tekintsenek el a feleslegesen megalázó és megszégyenítő intézkedésektől.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



3 Comments

  1. Névtelen
    2021.09.17. 21:14

    Akik saját népeiket látják el, rokkantosítva, előnyökhöz juttatva őket, hogy sok pénzt szedjenek fel betegség kódokkal, nem rendelkeznek orvosi hivatáshoz szükséges emberi példamutatással, ami az orvos szót jelenti, azzal, hogy emberségfeletti hivatás. Azok a pszichiáterek, amik a világkönyvtárát a miskolci elmeosztálynak és skizopreneknek végrehajtották megállás nélkül, egymás után, a bilincs is kevés, mert ezek emberiség ellenes felfoghatatlan rémtett végrehajtói voltak a feketemágus Mónika Show kivégzőivel és Müllerékkel, tisztítva penitenciásan sorsuk és szerepük, betegségük, nyomoruk, cigijük, kávájuk, coca colájuk, csokijuk és minden súlyos betegség végrehajtása mellett nemi gyalázásukkal együtt az egész világot, feltámadásra készülve nagy közös áldozásból büntetlenül, nem tartva senkitől és semmitől, amire berendezték őket születésemkor, hogy likvidáljanak, miután világ-Magyarországot létrehozták magasabb szellemi síkra helyezve a világ ura országát. Mai napig áldozat vagyok, ezért írtam, hogy nincs segítségem,földöntúli hatalom a miskolci elmeosztály.

  2. Névtelen
    2021.09.18. 17:13

    Jó álmom
    a jogállam,
    csak várom,
    nem látom.
    *
    Jogállamban eljárás indulna a bilincselés elrendelője ellen,
    a belügyminisztert megkérdeznék, meddig gondol még beosztásában maradni…

  3. Névtelen
    2021.09.18. 20:10

    Ezzel nekem csak az a bajom, hogy az orvosokat külföldön is keresik. Puha diktatúrából képzett politikusokat sajnos nem. Így a fenyítések eredménye az lesz, hogy orvosaink megint megindulnak nyugatra. Nekünk marad ez a bonsai lukasenka és dicsőséges csapata, elvhű orvosaival, ahol a terápiás kérdéseket majd a kórházi párt delegált dönti el. Az alapján, van-e baráti orosz és kínai gyógymód, mert Brüsszel ne mondja meg milyen gyógyszert szedjünk. A sorosista nyugat ópiátjaiból nem kér szabadságharcos népünk. Az isten tartsa egyben ezt az EU-t, mert csak a tagságunknak köszönhetjük, hogy a mi kis házi diktátor növendékünk még egyetlen megmozdulást sem vetetett szét a rendőrséggel vagy a katonákkal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük