Zalatnay Sarolta aláírta a Fidesz “STOP Gyurcsány! STOP Karácsony!” petícióját, majd hirtelen kapott a minisztertől tízmilliót

Zalatnay Sarolta a hétvégén Érden fotózkodott egyet Dömötör Csaba államtitkárral és a KDNP-s Aradszki Andrással, majd ezzel a lendülettel aláírta a Fidesz petícióját is.

Legalábbis erre utal Aradszki posztja, amiben azt írta a közös fotóhoz: „Köszönjük Zalatnay Sarolta támogatását a »STOP, Gyurcsány! STOP, Karácsony!« petíciónkhoz!”

A Blikk erről szóló cikkében emlékeztetett arra, hogy Zalatnay pár éve egy interjúban azt mondta, gyűlöli a politikát.

Az Emmi-miniszter saját keretéből 10 millió forint támogatást adott Zalatnay Sarolta énekesnek “az életmű koncertkörútja megvalósítására”. A napokban az énekesnő fideszes képviselőkkel fotózkodott, miután aláírta a Stop Gyurcsány-petíciót.

A nehéz anyagi körülményeiről rendszeresen nyilatkozó Zalatnay Sarolta júniusban miniszteri támogatást kapott. A Nemzeti Kulturális Alap emberi erőforrások minisztere számára fenntartott keretből 10 millió forintot hagyott jóvá Kásler Miklós – szúrta ki a napi.hu az NKA honlapján megjelent pályázati döntések között a tételt. (Az egyedi pályázatok támogatását a miniszteri döntést követő hónapban teszik közzé az NKA honlapján.) Hvg.hu