Skip to content

Mindent beismert, felfüggesztett börtönt kapott a Boldog-ügy egyik vádlottja

Mindent beismert, felfüggesztett börtönt kapott a Boldog-ügy egyik vádlottja

Egy vádlott volt a Boldog-ügyben, aki minden ellene felhozott vádpontban elismerte a bűnösségét, őt már nem jogerősen el is ítélték.

Miután mindent beismert a bíróság előkészítő ülésén G. Vanda, Boldog István ügyének ötödrendű vádlottja, felfüggesztett szabadságvesztésre és 400 ezer forint pénzbírságra ítélték – írta meg a 444. A vádirat szerint ő volt az egyik bűnsegéd, aki kenőpénzeket vett át és juttatott célba.

Az utolsó szó jogán arról beszélt: megbánta, amit tett, és nem fogta fel a helyzet súlyosságát, amikor átvette a pénzeket.

Az ügyészség letöltendőért és több pénzbírságért fellebbezett, ezért az ítélet nem jogerős.

Boldog István és a többi vádlott a júniusi előkészítő ülésen ártatlannak vallották magukat, illetve néhányan nem minden vádpontot ismertek el, ezért az ő esetükben az előkészítő ülés nem elég, rendes tárgyalást kell tartani.

A vádirat szerint Boldog István a befolyásával visszaélve a választókerületében uniós fejlesztési pályázatok eredményeit befolyásolta, majd társaival együtt elérték a kivitelezők irányított kiválasztását is, akiktől több esetben visszaosztást kértek. Az ügyészség hat év börtönbüntetést kért a kormánypárti képviselőre.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



2 Comments

  1. Névtelen
    2021.09.16. 05:46

    Ha jól értem, mindenhol terjed a vírus, csak Semjén 100 millárdos vadászkiállításán nem. Ezért kell Orbánnak a rendeleti kormányzás meghosszabbitása. Jó lenne most már a hülyének nézést kicsit letekerni.

  2. Névtelen
    2021.09.17. 09:47

    Börtönbe megy majd a csúti disznó!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük