Skip to content

Két 2004-ben és 2007-ben született suhanc, csütörtök délután egy bot segítségével halálra vertek egy 77 éves férfit Monokon. Hello bazmegye

Egy autó miatt gyilkolhattak.

Bűnügyi őrizetbe vette a rendőrség azt a két fiatalkorút, akik csütörtök délután egy bot segítségével halálra vertek egy 77 éves férfit Monokon – írja a 24.hu.

Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a lap megkeresésére azt mondta, hogy a rendőrség már kezdeményezte is a 2004-ben és 2007-ben született született fiatalok letartóztatását. A sajtóreferens azt is közölte, hogy mindketten beismerő vallomást tettek a kihallgatáson. A 168 Óra úgy értesült, hogy a két fiú a férfi autóját vitte el, akkor szólalkoztak össze, amikor a monoki férfi felelősségre vonta őket.

A 77 éves férfi holttestét hétfőn délután találták meg Monok külterületén. A rendőrök pár órán belül azonosították az áldozatot, és elfogták a bűncselekménnyel gyanúsítható két fiatalkorút.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



3 Comments

  1. Névtelen
    2021.09.15. 12:52

    Suhanc. Aha. Csodás ez a magyar nyelv, hogy ennyi szinonímát lehet találni a „cigánybűnöző”-re.

  2. Név
    2021.09.15. 13:12

    A bemutatón nem arról volt szó, hogy a bot-okat nem lehet majd katonai célokra felhasználni? Elon Musk kijelentette, hogy a Tesla botok amúgy is ‘barátságosak’ lesznek. Kíváncsi lennék arra is, hogy miért pont Monokon zajlik a tesztelés, egy ilyen bot nem két fillér???

  3. Névtelen
    2021.09.16. 07:47

    BEKERÜLNEK MAJD AZ „EGYETEMRE” .
    HA SZABADULNAK, MIT FOGNAK ELKÖVETNI ?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük