Skip to content

 MINDEN, AMIT TUDNI AKARTÁL A MELEGSZEXRŐL, DE SOSEM MERTED MEGKÉRDEZNI

 MINDEN, AMIT TUDNI AKARTÁL A MELEGSZEXRŐL, DE SOSEM MERTED MEGKÉRDEZNI

Igen, a heteroszexuálisok számára a melegszex egy csomó szempontból rejtélyes vagy homályos, és valójában szeretnék tudni, hogyan zajlik. De azt már előre leszögezzük: erre nincs általános válasz. Ami persze nem jelenti azt, hogy ne lehetne kérdezni – ha akad olyan meleg, aki nyitottan és szívesen válaszol a felmerülő kérdésekre. Steiner Kristóf ilyen ember, úgyhogy bár edukációs szándékkal áll a rendelkezésünkre, de csakis a saját nevében, senki mást nem képviselve. Steiner Kristóf írása. 

„Nálatok ki a fiú és ki a lány?” „Igaz, hogy ti melegek nyitott kapcsolatban éltek?” „Undorodsz a lányoktól?” „Nem lesz, izé, koszos az ágyneműtök minden szex után?” „Honnan tudjátok, ha egy srác benne van a buliban, tényleg van ilyen gaydar, azaz melegradarotok beépítve?” Kérdések, amelyeket rendre megkap minden LMBTQ-ember, és amelyek kapcsán van, aki úgy érzi: „Mégis hogy merészel bárki ilyen személyes kérdéseket felvetni?”, míg mások nem is értik, miért kell irulni-pirulni, amikor felmerülnek efféle témák.https://wmn.hu/wmn-szex/55864-steiner-kristof-minden-amit-tudni-akartal-a-melegszexrol-de-sosem-merted-megkerdezni?fbclid=IwAR1kbI6cBC63-w1betxtc1gatmkTR_GmiqUUevlGdSROEc1HBbgepDcHP-g



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



3 Comments

  1. Névtelen
    2021.09.13. 18:56

    fura.

    • Névtelen
      2021.09.14. 09:02

      Nem fura,hanem beteg.

      • Névtelen
        2021.09.14. 12:33

        Jóskának erről teljesen más a véleménye. Vitatkozz vele!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük