Skip to content

Bajnai Gordon: A legalkalmasabbnak Karácsony Gergelyt tartom

Olyan jelölt kell Bajnai Gordon szerint, aki „akár csak a kisebb rosszként, de választható lesz” jóval több mint két és fél millió ember számára. A volt miniszterelnök arra is figyelmeztet, versengés közben vigyázni kell a későbbi együttműködésre.

Bajnai Gordon Facebook-oldalán szólt hozzá pénteken az ellenzéki előválasztáshoz. A volt miniszterelnök előbb pontokba szedve kifejtette, miért tartja fontosnak az előválasztást, majd bejelentette, ő Karácsony Gergelyt támogatja a miniszterelnök-jelöltnek jelöltek közül.

Vagy Orbán megy és mi, magyarok maradunk Európában – vagy Orbán marad, és általa az ország megindul vissza, keletre

– írta Bajnai arról, hogy szerinte miért lesz történelmi jelentőségű a 2022-es országgyűlési választás. A Fidesz 2011-ben „kelepcét” épített a választási törvénybe, az előválasztás pedig minden „kezdeti sutaságával” együtt megfelelő és régóta esedékes válasz erre a politikus szerint.

A végső cél közös, vigyázni kell egymásra, a későbbi együttműködésre a versengés közepette is

– emeli ki Bajnai. Szerinte az előválasztással olyan jelölteket kell találni, akik a közvetlen párthíveken túl is képesek szavazatokat szerezni. A miniszterelnök-jelöltnek pedig olyannak kell lennie, aki „akár csak a kisebb rosszként, de választható lesz” jövő áprilisban, összességében jóval több mint két és fél millió ember számára. Mint Bajnai bejelentette, ő meg is találta, kit tart ilyen jelöltnek:https://hvg.hu/itthon/20210910_bajnai_gordon_ellenzeki_elovalasztas_karacsony_gergely



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



5 Comments

  1. Névtelen
    2021.09.10. 10:01

    Ámerikában átképzettek mind-mind ( bajnai, szél, fegyőr, szabótimcsi stb) őt tartják alkalmasnak. Csak Gergő kaphat külföldi támogatást.

  2. Névtelen
    2021.09.10. 13:49

    Bajnai Gordonnak az örökéletű Heródes népéből, amelyik népe most Földanya áldozást hajtott végre, állandóan emberiség elleni bűntettet hajtott végre, ahogyan kezdték is a hecskei dadogós, libalábú szomszéd tetteit megtorolni rajtunk, hogy ők együtt Heródes népével az Ázsia előtti emberek lakta világot mészárolta le. Négyszer ismételték a Föld történelmét kivégzésével a semmiről sem tudó jóembereknek, meg akik jöttek segíteni a miskolci és a romániai elmeosztály földöntúli hatalommal mészárolóival. Karácsony is idetartozik, szerepjátékos, ismétel történelmet. Miért látja úgy ezek után Bajnai, hogy megfelelne a célnak olyan, amelyiknek a hatalma a kísérete, amelyik nem beszél igazságot, csak hosszabbítani végtelenül, akár a többiek. Rengetegen vannak, persze, hogy nagy az összetartás, hiszen külön-külön hajtottak végre mindent, a világmindenség történelmének összes szerepével és gyalázatukkal együtt. Én velük egy világon nem élek, csak azokkal, akik nem ártottak senkinek. Egy hatalmas erővel bíró vezető kell, akinek nem tudnak ártani, erős kézzel, amelyik nemzetközi bíróságot emel számukra.

  3. Névtelen
    2021.09.10. 13:56

    Egymást szokták kitüntetni, dicsérni

  4. Névtelen
    2021.09.10. 14:03

    Gordon nem szereti Klára nénit?
    Mi van, ha a cél előtt Klára hátralép Gordon javára? 😁😂🤣

    „A beszédeket Konrád György kezdte, aki egy korábbi bécsi kiállításmegnyitón már elmondta nekünk, hogy szerinte hiába jószándékú Mesterházy Attila, azért miniszterelnöknek inkább Bajnai Gordont tudja elképzelni. Úgy fogalmazott most, hogy a két politikus egy tandem biciklin ülve el kell, hogy döntse, ki fog kormányozni és ki az, aki csak tapos. És szegény Mesterházy Attilának csak a taposás marad ebben a leosztásban, legalábbis Konrád szereposztásában. Konrád komoly érvvel élt Bajnai mellett: “egyszer már jól szerepelt”. ….”

  5. Névtelen
    2021.09.10. 22:06

    Aki a buzikat támogatja, segíti népszerűsíteni e betegséget és rombolni a családképet annak helye sincs a közéletben nemhogy még miniszterelnök lehessen.

    1
    2

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük