Skip to content

Farkasházy Demeter Szilárdnak: Te még egy senki sem vagy

Farkasházy Demeter Szilárdnak: Te még egy senki sem vagy

A Facebookon szállt bele a humorista a PIM igazgatójába, miután utóbbi csúnya jövőt jósolt Magyarország több kiváló művészének.

A Facebook-oldalán osztotta ki Demeter Szilárdot Farkasházy Tivadar humorista, miután a Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatója kedden egy Mandineren megjelent véleményanyagában üzent az ellenzéki előválasztás kampánydalában megjelenő művészekbe és értelmiségiekbe (a teljesség igénye nélkül: Cserhalmi György, Csákányi Eszter, Hegyi Barbara, Pogány Judit, Mérő László, Gyabronka József, Gálvölgyi János, Kulka János, Gerendás Péter, Hámori Ildikó, Péterfy Bori, Lakatos Márk, Szinetár Dóra)

Demeter szerint a klipben szereplőknek az életük legnagyobb traumája, hogy “adnának egymásnak ösztöndíjat, kitüntetést, állást, megbízást, de nem tehetik, mert a Fidesz van kormányon”, implicit módon beismerve, hogy a Fidesz a saját embereit helyezi előre a díjaknál. Úgy véli, nem a jobboldaltól kell tartaniuk, hanem saját maguktól, mert “egy esetleges kormányváltást követően” maga a pokol vár rájuk, ugyanis “felfalják majd őket a kineveltjeik”.

Farkasházy Tivadar hosszú posztban állt neki ecsetelni, hogy a becsmérelt művészek elképesztő munkát tettek le az asztalra – ellentétben Demeterrel. Ahogy fogalmaz:

Ide figyelj, te pénzosztogató senki! Valaha csináltál bármit,https://hvg.hu/kultura/20210909_Farkashazy_Tivadar_Demeter_Szilardnak_Te_meg_egy_senki_sem_vagy               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.55 Comments

 1. Névtelen
  2021.09.09. - 20:23

  Basszus, Tivadar! Miskolc város ilyen ütős embert exportál Budapestre! Te miért nem indulsz?

  “Budapest 17 – A XXI. és a XXIII. kerület egésze
  Komjáthi Imre – MSZP; támogatja: Párbeszéd, DK, LMP

  Komjáthi Imre
  A szocialisták valahogy nem tudnak belenyugodni, hogy Csepel nem az övék, a 2018-as választáshoz hasonlóan most is erősnek mondható saját jelöltet állítottak ki Szabó Szabolcs ellen (igaz, az utolsó pillanatban visszaléptették Bangóné Borbély Ildikót). Komjáthi importtermék, eredetileg sajószentpéteri, az Éhségmenet szervezőjeként, illetve a Közmunkás Szakszervezet társelnökeként lett országosan ismert politikus. 2018-ban az MSZP alelnökének, 2020-ban a párt elnökhelyettesének választották. Választott köztisztséget még sohasem viselt.”

  5
  6
  • Névtelen
   2021.09.10. - 08:23

   Már megint kiugattál orbán s.ggéből te ingyenélő?

   10
   4
   • Névtelen
    2021.09.10. - 09:37

    Már megint kiugattál gyurcsány s.ggéből te ingyenélő?

    5
    6
  • Névtelen
   2021.09.10. - 20:14

   A laccsolós fladista humol helold előmászott a pöcegödölből.

 2. Névtelen
  2021.09.09. - 20:25

  “a teljesség igénye nélkül: Cserhalmi György, Csákányi Eszter, Hegyi Barbara, Pogány Judit, Mérő László, Gyabronka József, Gálvölgyi János, Kulka János, Gerendás Péter, Hámori Ildikó, Péterfy Bori, Lakatos Márk, Szinetár Dóra”
  a teljesség igénye nélkül már kihúztam őket.
  Nálam van a távkapcsoló

  10
  5
  • Névtelen
   2021.09.09. - 21:17

   Szép kis bagázs.😁

   6
   11
   • Névtelen
    2021.09.10. - 08:58

    Bagázs… Ezek nevek. És a te nevedet hol jegyzik? Az OTP adóslistán? Te mire vitted, azon kívül, hogy semmire?

    9
    6
    • Névtelen
     2021.09.10. - 09:38

     tettek róla elvtársaid, mi?

     5
     4
     • Névtelen
      2021.09.10. - 10:35

      Pl. Orbán Győzőre gondolsz?

      10
      4
     • Névtelen
      2021.09.10. - 13:40

      Nem. Szegvárira.
      “Szegvári Katalin
      Index
      2005. február 27.,
      Nyílt levél a miniszterelnöknek.
      Gyurcsány úr!
      Amikor anyósa, Apró Piroska hatalmas villájában üldögél, melyet néhai apósának – Apró Antalnak köszönhet, aki annak idején élet és halál ura volt / apropó: ő miért nincs a Poltical Capital listáján a megrendelők között?/ eszébe jutott-e, hogy azok életével játszik, akiket – többek között- kedves felsége nagypapájának is köszönhetően megzsaroltak, és beszerveztek. Eszébe jutott-e, hogy egy olyan párt nevezte ki önt kormányfőnek – nem kis mértékben anyósának köszönhetően -, amelynek tagjai az előd párt tagjai is voltak? Eszébe jutott-e, hány család életét dúlja most fel azzal, hogy nyilvánosságra hozatja azok neveit, akik nem tudtak, vagy nem mertek nemet mondani apósa titkosszolgálati pribékjeinek?
      Fel akarja tárni a múltat? Beszélgessen sógorával, vagy anyósával, akinek a választások előtt nem volt más célja, mint az ősellenség: Kovács László félreállítása, Meggyesy Péter érdekében. A jól értesültek azt is tudják, miért volt ez számára fontos. És ki is írta azt cikket, amelyben Kovács Lászlót vádolják a D 209-es akta kiszivárogtatásával? Ugyanaz, aki 1993-ban így vélekedett a szocialistákról: Jönnek fel, mint szar a moslékban. Igen_. Az ön új üzenetnek szánt kulturális minisztere, Bozóki András. Nos egy ilyen belső morállal rendelkező csoport most pellengérre meri állítani egykori áldozatait? És hol vannak, akik zsaroltak, megfélemlítettek, feljelentettek a titkosszolgálatokon belül és kívül?
      És most magamról: tisztázzuk a múltat.
      Mit szól ahhoz, hogy valaki áldozat és megfigyelt egy személyben, mégpedig úgy, hogy az illető önmagát figyelte meg?
      Adva van egy gyerekét egyedül nevelő anya, akit elhagyott a férje, és hogy még tovább cifrázzam, az asszony el kell hogy tartsa idős édesanyját is.
      Nos ezt a fiatalasszonyt, amúgy tévériporter, aki munkája okán gyakorta jár német nyelvterületre, egy szép napon felkeresi valaki a BM-től, vagy isten tudja honnan, és azt mondja, veszélyben a család, mert a németeknél rajta van beszervezendőket tartalmazó listán. Az illető felajánlja védelmét, és annyit kér, hogy én – hiszen természetesen csak a magam ügyéről tudok felelősséggel írni – számoljak be külföldi útjaimról. Nincs beszervezési nyilatkozat, nincs zsarolás, nem kell senkit itthon megfigyelni, csupán titoktartási kötelezettséget aláírni és családom védelmében elmondani, pl. azt, hogy egy bécsi szállodában egy titokzatos hang keres a portán, ám többet nem jelentkezik.
      Nem írtam soha jelentést, nem kellett környezetemről beszámolni.
      Gyurcsány úr? Mi voltam, mi vagyok én? Az ön játékszere? A politika áldozata?
      Most ön önfeledten, kommunkációs és magamutogatós kényszerből kiszabadította a szellemet a palackból, – hogy egynémely papok leleplezésével gyengítse a jobboldalt -, s ezt néhány önnek dolgozó, a szoclib.oldalról pénzelt ifjú cinikus yuppi cége reklámjaként használja fel.
      Ezúton jelzem, hogy minden eszközzel visszaszerzem a becsületemet. Ezzel tartozom a családomnak, de főként a gyerekemnek, akinek ezután nem lesz könnyű az élete, és a barátaimnak, tanítványaimnak is.
      Ön pedig – ahogy egy amerikai tévés műsorvezető üzente az amerikai elnöknek, amikor az USA megtámadta Vietnámot – mától személyes ellenségem.
      Szegvári Katalin”

      😁😂🤣😃😀
      “1993-ban így vélekedett a szocialistákról: Jönnek fel, mint szar a moslékban. Igen
      1993-ban így vélekedett a szocialistákról: Jönnek fel, mint szar a moslékban. Igen
      1993-ban így vélekedett a szocialistákról: Jönnek fel, mint szar a moslékban. Igen”

      2
      4
    • Névtelen
     2021.09.10. - 12:07

     Nevek!?
     Metélt provokátorok,mint te!
     Amúgy ismeretlenül azt hinni,hogy nem sokra vittem érdekes.
     Biztos vagyok benne,hogy többre,mint te!

     3
     4
     • Névtelen
      2021.09.10. - 15:14

      A nevekről, te gyengeelméjű: míg az egyik szereplőt úgy hívják, hogy Cserhalmi György, a te ostoba kommented meg a névtelen kategóriába sorolt.

      3
      2
     • Névtelen
      2021.09.10. - 15:27

      Vitted valamire? HAHAHA! Jól titkolod! 😁😂🤣😃😀

      3
      2
     • Névtelen
      2021.09.10. - 15:37

      A saját metéltjeid alább olvasgathatod!

      3
      1
     • Névtelen
      2021.09.10. - 16:26

      anyád végre hagyta magát? sokra vitted

      1
      1
    • Névtelen
     2021.09.13. - 19:21

     Miből gondolod kedves barátom, hogy fórumtársad szerepelne az otp adóslistáján?!
     Honnan veszed a bátorságot, hogy ilyennel ismeretlenben megvádoljad?! Hmm…???

     Álláspontom szerint te egy fizetett troll, vagy egy megkeseredett ember lehetsz.

     Tényleges értékteremtő munkát ajánlok figyelmedbe, hogy hasznos tagjává válj társadalmunk számára.

     Isten áldjon meg!

  • Névtelen
   2021.09.10. - 08:25

   Az a helyzet kukibuksi, hogy őket sokan megnézik, de téged a kutya sem érdekel. Ennyit rólad.

   5
   2
   • Névtelen
    2021.09.10. - 09:40

    Nézzétek a heti gennyes nagy-nagy színészi teljesítményeit. “Nálam van a távkapcsoló”

    4
    3
    • Névtelen
     2021.09.10. - 10:22

     Ha most Demeter helyére a temesvári sörösló fingását tették volna, most az lenne számodra az isteni magaslatra emelve. Ennyit rólad.

     8
     3
     • Névtelen
      2021.09.10. - 13:46

      Azt ,hogy utálom a Vásárhelyi Mária stb. stb által kedvelt művészeket, nem jelent Demeter Szilárd imádatot.

      “Szinetár Dóra Official Fanclub
      április 11., 22:29 ·
      Kedvesek!
      Ma, és az elmúlt hetekben többször is megjelentek bizonyos internetes oldalakon cikkek, amiknek semmi valóságalapja nincs. Se Vajna Tímeának nem üzentem semmit, se Andy Vajna nem üzent nekem, se Sebestyén Balázs Andy Vajnának, se a Férjem mindenkinek!!! Mint ahogy egy hete Majka sem üzent nekem, három hete “egy öreg néni” sem kellett, hogy megvédjen “egy mocskolódó hozzászólótól”. Ezek a cikkek vegytiszta hazugságok, amiket nemlétező hátterű Amerikából üzemeltetett kamu oldalak terjesztenek a rajtuk futó reklámok népszerűsítése céljából.
      Természetesen megtettük a szükséges jogi lépéseket, jelentettük a kamu oldalt, és próbáljuk beszűntettetni.
      Addig se olvassátok, ne is terjesszétek, és főleg ne higgyétek el a következő oldalakon olvasható ízléstelen baromságokat.
      www.hxxxxxxx,
      www.anvvvvvvvv.com
      www.otcccccccccc.hu

      www.ajjjjjjjj.com
      Szép estét!
      Dóri”

 3. Névtelen
  2021.09.09. - 22:03

  Lehet kérdezni, hogy a nagy közös áldozást Hócipő kezdet előtt végrehajtó színészek és humoristák valakiknek érzik magukat, mert nem gondolva arra, mit tesznek, nem mondva ki, vagy állíítva le a fertelmüket, tort ülve a médiájukkal, miskolci elme központjukkal végtelenül hosszabbítottak rock az óra kezdwettel négyszeresen a világ összes szereplője helyetti áldozással és gyalázással? Még mindig nem mondják ki, mit hajtottak végre, valamennyien, úgy, ahogyan vannak. Más is bemagolta volna a szerepeket, járta volna a világot, emberként élhetett volna a megáldozott sok-sok jóember. Nincs kire cserélni a narancsok Rákóczi terét, melyek a könyvtáruk alapján állítottak fel, tehát maguk a hibásak mindenért, mint szereplők. Mitől értelmiség egy ember gyalázó? Itt kezdődik?

  2
  1
 4. névtelen
  2021.09.09. - 23:35

  Az ezer dolláros kérdés!
  Ki az aki nem zsidó a felsoroltak közül!?

  6
  7
  • Névtelen
   2021.09.10. - 06:23

   Íme a LIKUD-szövetséges névsor:
   Ágh Péter *1982 – képviselő, a Fidelitas elnöke
   Babák Mihály – *1947, képviselő, Szarvas polgármestere
   Bagdy Gábor József *1957, képviselő
   Balogh Ákos Gergely- *1979, ”Turul”, közgazdász, web marketing, Fidelitas-alelnök, mandiner
   Balogh László – *1952, képviselő, a Közszolgálati Közalapítvány Kuratóriumának elnöke
   Balogh Zoltán -*1958, Fidesz képviselő, református lelkész, társadalmi felzárkóztatásért felelős államtitkár, érdeklődésének súlypontja a kisebbségek (zsidók, cigányok, egyéb színesek)
   Bozóki András *1959, politológus, az SZDSZ alapító tagja, a Fidesz szóvivője és szakértője a 90-es évek elején, Medgyessy Péter? tanácsadója, a Gyurcsány-kormányok nemzeti kulturális örökség minisztere
   Braun Márton -1963, Fidesz képviselő [1]
   Cser-Palkovics András – *1974, képviselő, Székesfehérvár polgármestere
   Csintalan Sándor – *1954, MSZMP-tag, MSZP-képviselő, olajmaffiózó, 2007-től baloldali Fidesz-tag, a Hír TV megmondóembere. Tagadta, hogy az izraeli elnök (Simon Perez) azt mondta, hogy felvásárolják Magyarországot, nácinak nevezve a szöveg fordítóját. Önkasztrálást ígért arra az esetre, ha ez igaz, mellyel máig adós maradt. Fia Izraelben él. [2]
   Csizi Péter- *kb 1965, képviselő
   Dancsó József – *kb 1956, képviselő
   Deutsch Tamás – *1966, prominens Fidesz alapító, ifjúsági és sportminiszter
   Ecsedi-Derdák András *1972, SZDSZ közeli művelődésszervező, 1989-től Fidesz-tag, önkormányzati képviselő, a Soros Alapítvány szakértője, a Párizsi Magyar Intézet igazgatója, testvére az SZDSZ-es Derdák Tibor?
   Eiselt György – *1952, MSZP- és Fidesz-közeli helyettes államtitkár, a Nemzeti Közlekedési Hatóság főigazgatója, hivatali vesztegetéssel gyanúsítják
   Fellegi Tamás – *1956, Fidesz körüli üzletember a kezdetektől, tanácsadó, a második Orbán-kormány nemzeti fejlesztési, majd az egyes nemzetközi pénzügyi szervezetekkel való kapcsolattartásért felelős tárca nélküli minisztere
   Fodor Gábor – *1962, prominens Fidesz alapító, Fidesz politikus 1993-ig, 1994-től SZDSZ politikus, majd a zsidópárt elnöke, felesége Czeizel-lány? volt
   Fónagy János – *1942, MSZMP-tag, Fidesz-képviselő, közlekedési és vízügyi miniszter (2000-02), államtitkár mindkét Orbán-kormányban, a Fidesz budapesti elnöke, cionista, antifasiszta állítólagos “holokauszt”-túlélő. (Gaudi-Nagy Tamás:) “Tudom, hogy nemzetközi felhatalmazás elvileg van, de ilyenkor azt kérdezem, hogy miért nem Izraelen kérjük számon az ENSZ BT határozatainak jóváhagyását, a NATO katonái miért nem oda mennek a palesztineket felszabadítani az elnyomás alól. (Fónagy János:) “Sieg heil! Sieg heil!” [3]
   Gereben Ágnes *1947, történész, a Fidesz-közeli kommunista Kun Miklós? (Kun Béla? unokája) felesége, Fidesz-tag [4]
   Gyürk András *1972, a Fidesz európai parlamenti delegációvezetője, EP képviselő, 1996-2005 között a Fidelitas elnöke
   Hack Péter *1959, az SZDSZ alapító tagja, Fidesz-tag (1988-89), SZDSZ képviselő, a Hit Gyülekezete diakónusa, a Magyar Helsinki Bizottság alapító tagja, holokausztiparos
   Hagyó Tamás – kb. 1979, egykori fideszes önkormányzati képviselő, a terézvárosi Fidelitas vezetője, bátyja, az MSZP-s Hagyó Miklós? miatt hagyott fel a politizálással a Fideszben
   Halász János – *1963, SZDSZ-ből indult Fidesz képviselő, államtitkár, korábban a Fidesz-frakció helyettes vezetője és szóvivője, Debrecen alpolgármestere
   Hamecz István *1967, a Fidesz alapító tagja, Magyar Nemzeti Bank ügyvezető igazgatója, az OTP Alapkezelő vezérigazgatója
   Hankiss Ágnes – *1950, fideszes EP képviselő, apja Erdős Péter újságíró (a CPg együttest börtönbe juttató főcenzor), első férje Hankiss Elemér?, fia Vitézy Dávid?
   Hegedűs István *1957, egykori Fidesz-képviselő, Fidesz- és SZDSZ-tag
   Hegedűs Zsuzsa – *kb 1947, franciául és magyarul beszélő baloldali, kozmopolita szociológus, Orbán Viktor tanácsadója, a Tégy a Gyűlölet Ellen mozgalom alapítója, Kis János? SZDSZ-alapítóelnök felesége, Jobbik-ellenes
   Heintz Tamás – *1959, Fidesz képviselő (2006-)
   Helmeczy László – *1949, Nyíregyháza fideszes frakcióvezetője, megyei elnök, cionista, Hír TV ellenes ügyvéd, bizarr módon a Szögi-család ügyvédje
   Hodosán Róza *1954, az SZDSZ alapító tagja, SZDSZ képviselő, férje Demszky Gábor? és Magyar Bálint? volt
   Hont András *1975, cionista “közíró” (Hírszerző), 15 éves korától Fidesz-tag, erzsébetvárosi Fidesz-elnök, Deutsch Tamás? és Rockenbauer Zoltán kampányfőnöke, Magyar Gárda-ellenes, 2007-ben kizárták a Fideszből
   Kósa Lajos- *1964, vezető Fidesz politikus, Debrecen polgármestere
   Koszorús László *1981, képviselő, a Fidelitas alelnöke
   Kovács Zoltán – *1969, kormányzati kommunikációért felelős államtitkár a második Fidesz-kormányban
   Kubatov Gábor – *1966, képviselő, a Fidesz országos pártigazgatója, kampányfőnök, az FTC zsidó elnöke, kompromittáló hangfelvétel köthető nevéhez
   Lázár János – befolyásos képviselő, Fidesz-frakcióvezető, Hódmezővásárhely polgármestere
   Loppert Dániel *1983, Medgyessy Péter miniszterelnök? lehazaárulózásával tűnt fel 18 évesen, majd belépett a Fideszbe, a Fidesz ifjúsági Tagozatának elnöke, az első fideszes, aki elítélte a Magyar Gárdát
   Forrás: internet

  • Névtelen
   2021.09.10. - 08:20

   Helyben vagyunk, taknyos fotelnácikám! Kezdődik a zsidózás ha már eszed nincs!
   Ez pedig nem kérdés!

   5
   3
  • Névtelen
   2021.09.10. - 08:30

   1 forintos kérdés: Ki a f@szom az a demeter szilárd?

   7
   4
   • Névtelen
    2021.09.10. - 09:44

    50 filléres kérdés: Ki a f@szom az a fajkashazy tivadar?
    A szarszói hazigazda?

    4
    6
    • Névtelen
     2021.09.10. - 10:18

     Ha fideszes vagy, az azzal jár, hogy direkt kell magadból hülyét csinálnod. Farkasházytól Hámori Ildikón át Pogány Juditig mindegyik személyt évtizedek óta ismersz. Ellenben erről a Demeterről még két éve azt se tudta egyikőtök se, hogy a világra jött valaha.

     10
     3
     • Névtelen
      2021.09.10. - 19:58

      Be ne mutasd már az eftásakat meg az eftásnőket
      “Régi bűnnek hosszú az árnyéka”

      1
      2
     • Névtelen
      2021.09.10. - 20:00

      “Cserhalmi György, Csákányi Eszter, Hegyi Barbara, Pogány Judit, Mérő László, Gyabronka József, Gálvölgyi János, Kulka János, Gerendás Péter, Hámori Ildikó, Péterfy Bori, Lakatos Márk, Szinetár Dóra”

      Tulajdonképpen mi a problémájuk ebben a kib@szott nagy diktatúrában?

     • Névtelen
      2021.09.10. - 20:06

      Mondjuk Hámori Ildikó, Szinetár feleségnek mi a gondja?
      “Jászai Mari-díj (1980)
      Érdemes művész (1985)
      A Magyar Köztársasági Érdemrend kiskeresztje (1997)
      Kiváló művész (2001)
      Örökös tag a Halhatatlanok Társulatában (2006)
      A Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztje (2010)
      Főnix díj (2010, 2018)
      Kossuth-díj (2014)
      Kállai Ferenc-életműdíj (2015)
      MIFF Awards – Legjobb női főszereplő (2019)
      Portói Femme International Filmfestival – Legjobb női főszereplő (2020)
      Magyar Mozgókép Díj – legjobb női főszereplő (2021) – Pilátus
      Arany Medál-díj (2021)”

     • Névtelen
      2021.09.11. - 06:33

      Dörner Györgynek tulajdonképpen mi baja volt a Gyurcsány kormány idején?

      2
      1
     • Névtelen
      2021.09.12. - 12:49

      Nem ma kezdtétek! Kevés nektek az ezeregy pesti színpad, pesti színház 😡

      “Kulka és Závada is tüntetett Dörner ellen az Új Színház előtt

      Tüntetők gyűltek össze szombaton az Új Színház előtt, hogy Dörner György és Csurka István kinevezése ellen tiltakoztak. Az egybegyűltek azt szeretnék, hogy ha Dörner és Csurka nem mond le a színház vezetéséről, a főváros írjon ki új pályázatot a színház élére. A demonstráción színészek, művészek és közéleti személyiségek is részt vettek.

      Szombaton délután megtelt az Új Színház előtti tér, ahol a közönség tagjai mellett színészek, más művészek és közéleti személyiségek tiltakoztak Dörner György igazgatói és Csurka István intendánsi kinevezése ellen.”

 5. találd ki
  2021.09.10. - 07:39

  Valamennyi -házy, szarházi

  3
  9
  • Névtelen
   2021.09.10. - 08:21

   Mondja egy patkXXXXX

   5
   1
  • Névtelen
   2021.09.10. - 08:29

   budaházy 🙂

   3
   2
 6. Névtelen
  2021.09.10. - 08:30

  https://kolozsvaros.com/2021/09/09/a-senkisegig-vezeto-ut/

  4
  1
  • Névtelen
   2021.09.10. - 09:47

   Ne fáradj!

   “A Nagypolitika.hu érdekes információkat közöl a kolozsvaros.com domain alatt működő Kolozsvári Szalonna oldal alapítójáról, amelyek erősen árnyalják a Kolozsváros.com önmaga által hangoztatott elköteleződését a demokrácia iránt. Hosszú Andreáról van szó, aki Romániában Andrea Hosu néven szerepel. Huszonnégy évesen már parlamenti tanácsadó volt, majd nyolc éven át volt az RMDSZ parlamenti frakciójának tanácsosaként és kommunikációs szakértőjeként dolgozott. Akkor is ott volt, amikor az RMDSZ titkos paktumot kötött a politikai együttműködésről és közös kormányalakításról az MSZP-vel is baráti viszonyt ápoló Victor Pontával. A leleplező cikk az önmagát politikafüggetlennek mondó Kolozsváros.com oldal érdekes balliberális politikai kötődéseiről is ír, valamint megemlíti, hogy a közelmúltban radikális magyarországi baloldaliakkal is kapcsolatba került.

   Hosu amint lehetett, felvette a magyar állampolgárságot, majd rögtön kezdeményezte is neve magyarosítását Hosszú alakban. Azóta Magyarországon Hosszú Andrea, Romániában pedig Andrea Hosu néven szerepel hivatalosan, azaz más-más névre szólnak ugyanannak az embernek a hivatalos okmányai. A 37 éves Hosszú Andrea – aki már 2011 előtt is otthonosan mozgott Budapesten – a Magyarországon használt nevén, Bukarestből regisztrálta a kolozsvaros.com-ot egy amerikai szerveren. Az oldalt tároló szerver Utah államban van egy BlueHost nevű cégnél, amely így az összes – túlnyomórészt nyilván magyarországi – látogató számítógépes adataihoz hozzáférhet, beleértve a böngésző- és keresési előzményeket, és ezáltal profilozásra is képes lehet. Nem beszélve arról, hogy így az oldal hiába uszít és kelt gyűlöletet, kivonhatja magát a magyar joghatóság alól.”

   1
   4
 7. Névtelen
  2021.09.10. - 09:24

  szegény fajkasházi!

  1
  6
 8. Névtelen
  2021.09.10. - 14:00

  Ugyan már Tivadar bácsi 😂🤣😁😀😂

  “A beszédeket Konrád György kezdte, aki egy korábbi bécsi kiállításmegnyitón már elmondta nekünk, hogy szerinte hiába jószándékú Mesterházy Attila, azért miniszterelnöknek inkább Bajnai Gordont tudja elképzelni. Úgy fogalmazott most, hogy a két politikus egy tandem biciklin ülve el kell, hogy döntse, ki fog kormányozni és ki az, aki csak tapos. És szegény Mesterházy Attilának csak a taposás marad ebben a leosztásban, legalábbis Konrád szereposztásában. Konrád komoly érvvel élt Bajnai mellett: “egyszer már jól szerepelt”. Az író szerint ha Orbán Viktor megnyeri a következő választást is, akkor Mesterházy soha nem lesz itt miniszterelnök. Gondolom arra kéri ezzel az MSZP-s politikust, hogy most adja föl az ilyen irányú terveit, aztán majd ha Bajnai csinált egy normális országot, még vissza lehet rá térni. Micsoda ajánlat!

  Konrád után Paul Lendvai szólt pár percet a közönséghez, aki elmondta, hogy az a három miniszterelnök, aki itt van Balatonszárszón (Gyurcsány, Bajnai, Medgyessy) Orbánnal ellentétben nem bántotta az alkotmányt. Majd Heller Ágnes kapott vastapsot, miután elmondta, hogy valakinek le kell mondani valaki javára, hogy reménykedhessünk. Heller szerint nem kell félni attól, ha most még kevés százalékot mérnek az Együttnek vagy az MSZP-nek, mert a választások eredményei még meglephetik az embert.”

  2
  1
 9. Névtelen
  2021.09.10. - 21:31

  “Csak a pontosság kedvéért a dal Hrutka Róbert és Mischl Róbert közös szerzeménye, ők öntötték hangjegyekbe és dalszövegbe ezt a sajátos ellenzéki életérzést, amit mi, itt a polgári, nemzeti oldalon soha nem fogunk megérteni, mert mi, ugye, bugris bunkók vagyunk és amúgy is a zenéhez, a színészethez, a humorhoz és mindenhez is csak a baloldaliak értenek széles e hazában.

  Szóval újra együtt volt a nagy liberális csapat. Nagyszerűen megfértek egymás mellett a Heti Hetes egykori szereplői: Gálvölgyi, Hernádi; a baloldali tüntetések rendszeres résztvevői: Kulka, Csákányi Eszter; a Barátok közt Vili bácsija: Várkonyi András; az RTL Klub Álarcos énekes című műsorának zsűritagja, a kormányellenes kirohanásairól híres Nagy Ervin; a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) korábbi, szintén kormányellenes kisfilmjében nagymonológot mondó Nagy Zsolt; a szinte valamennyi videójában vérben forgó szemmel üvöltöző színész-rapper noÁr; az állandóan üldözött, számkivetett Gerendás Péter és a magyar divattervezők Karl Lagerfeldje, Lakatos Márk is a tiszteletét tette a klipben.”

  1
  1
 10. Névtelen
  2021.09.11. - 14:42

  ennyi pénzért én simán megveretném magam

 11. Névtelen
  2021.09.11. - 14:43

  Vagy csak egy beszivárgó hazaáruló bolsevik geci kêm vagy?

 12. Névtelen
  2021.09.11. - 18:56

  Ti csak sima kikeresztelkedett munkásőrök vagytok.

 13. Névtelen
  2021.09.11. - 21:43

  A promiszkuitás komisz útitárs

 14. Névtelen
  2021.09.11. - 21:45

  — Pincér, ez a sólet olyan kozmás, hogy nem tudom megenni. Hívja ide azonnal a tulajdonost.
  A pincér kézlegyintve feleli:
  — Fölösleges, kérem, ő sem fogja tudni megenni

 15. Névtelen
  2021.09.11. - 21:46

  Szőröstalpú!

  1
  1
  • Névtelen
   2021.09.13. - 19:35

   Prémestalpú. 🙂

 16. Névtelen
  2021.09.11. - 21:47

  fityma, talán túl demokratikus egy románnak?

 17. Névtelen
  2021.09.12. - 12:09

  Amikor Benedek Tibor meghalt, és megemlítettem, hogy ő is zsidó származású volt, tucatjával követtek ki, merthogy szerintük megsértettem Benedek Tibor emlékét.
  Elképedve olvastam az antiszemita magyarok kommentjeit.
  Mindez úgy jutott eszembe, hogy Bálint gazda tegnap volt 102 éve, hogy megszületett. A magyar föld volt a mindene, és azt is megbocsátotta a magyaroknak, hogy a származása miatt halálra ítélték nemcsak őt, hanem az egész családját. Ő túlélte a vészkorszakot, amikor a magyar állam hathatós közreműködésével folyt a népirtás. Voltak zsidók, akik a háborút egyedül túlélve azt is el akarták felejteni, hogy valaha közük volt Magyarországhoz. Bálint György azonban visszajött, és bár a szülei földjét elvették, ő itt maradt.
  A halála előtt két évvel készítettem vele egy interjút, amikor rám bízott egy titkot. Elmondta, hogy csak a halála után írhatom meg, hogy szeretné, ha elhamvasztanák, a hamvait beszántanák az ősei földjébe.
  Most tudtam meg, hogy a családja teljesítette a kívánságát: a hamvainak egy részét Halmajon beszántották abba a magyar földbe, amiért ez a zsidó ember élt.
  És most csak arra kérem azokat, akiket szétfeszít az ilyen-olyan gyűlölet, hívjuk azt rasszizmusnak, antiszemitizmusnak vagy homofóbiának, egy pillanatra hajtsanak fejet Bálint György emléke előtt, és próbáljanak meg felnőni hozzá.

  • Névtelen
   2021.09.12. - 12:46

   Felőlem felnőhettek libernyákok. Csináltátok itt a fesztivált, halála előtt . Ti aztán tudtok gyűlölködni.
   Kérte Bálint György ezt? Visszaéltek az emlékével.

   “Munka Érdemrend arany fokozata
   A Haza Szolgálatáért Érdemérem arany fokozata
   SZOT-díj (1988)
   Táncsics Mihály-díj (1990)
   MÚOSZ Aranytoll életműdíj (1998)
   A Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztje (2005)[69]
   Fehér Rózsa-díj (2007)
   Gyöngyös díszpolgára (2009)
   Budapest díszpolgára (2009)
   A Hajléktalan Emberért díj (2009)
   Paul Harris-díj (2009)[36]
   Hazám-díj (2017)[70]
   Prima Primissima díj (2017)[71]
   Magyar Szabadságért díj (2018)
   Év Agrárembere 2018 – életműdíj, Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ (2019)[72]
   Humanizmus Díszpolgára – MEASZ Európa-nap (2019)[73]
   Várda díszpolgára (2019)[74]
   Tarnabod díszpolgára (2019)[75]
   Wesley-díj, MET-Wesley János Lelkészképző Főiskola tudományos tanácsa (2019)[76]
   Kispest díszpolgára (2019)[77]
   Budapest XVI. kerület díszpolgára (2020)[53]”

 18. Névtelen
  2021.09.12. - 12:49

  Fajkasházi 😁

  1
  1
 19. Névtelen
  2021.09.12. - 22:21

  “Demeter Szilárd: Helyreigazítás

  A „kommunistába oltott liberálisok utóvédcsapata” megjelölés hiányos, kihagytam a zsebnácikat – írja Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója a Mandinernek.
  Többen felhívták a figyelmemet, hogy az előválasztási klipről szóló szösszenetemben tévedtem. Azt sérelmezik, hogy a „kommunistába oltott liberálisok utóvédcsapata” megjelölés hiányos, kihagytam belőle a zsebnácikat. Elnézve az előválasztási jelöltlistát és az így összeálló szivárványkoalíciót, igazat kell adnom nekik.

  Tehát helyesen így hangzik:

  A ZSEBNÁCIKAT KEBLÜKRE ÖLELŐ KOMMUNISTÁBA OLTOTT LIBERÁLISOK UTÓVÉDCSAPATA. A TÖBBIT FENNTARTOM

  – írja a főigazgató. Ha egy esetleges ellenzéki választási győzelem esetében Magyarországon is teret nyer a nyugati országokban egyre erősödő újmarxista őrület, akkor

  AZ ÚJ UNDOKAK ELSŐDLEGES CÉLPONTJAI NEM A JOBBOLDALIAK LESZNEK, HANEM AZOK, AKIK HATALOMRA SEGÍTETTÉK ŐKET. NEM AZ ÉN HELYEM KELL NEKIK, HANEM AZ ÖVÉK. NEM A JOBBOLDALT AKARJÁK ELFOGLALNI, HANEM A BALT. A TÖRTÉNELEM TANÚSÁGA SZERINT EDDIG A MARXISTA ALAPOZÁSÚ BALOSOK EZT CSINÁLTÁK, ÉS SEMMI JEL NEM MUTAT ARRA, HOGY MEGVÁLTOZTAK VOLNA.

  Demeter Szilárd szerint:

  A JÓEMBERKEDŐ GONDOLATRENDŐRSÉG EDDIGI TEVÉKENYSÉGÉT ACZÉL ELVTÁRS IRIGYKEDVE NÉZI SZTÁLIN OLDALÁN. ENNEK TAPSOLNAK A KLIPBEN SZEREPLŐK. LELKÜK RAJTA. ÉN SZÓLTAM.”

 20. Névtelen
  2021.09.13. - 19:30

  Fajkazházitól komolyabb humojisták is vannak, akiket szándékosan nem hoznak helyzetbe, pontosan az ilyen fajkazháziak miatt!!

  • Névtelen
   2021.09.13. - 19:41

   Pontos!

 21. Névtelen
  2021.09.13. - 19:47

  A szocializmusban Hofi (Hoffmann) Géza volt a gőzlevezető, aki több állami kitüntetést kapott akkori gazdájától, az mszmp-től.

  Ez a fajkazházi nevű próbálkozik humojizálni, ám nekem nem jön be. Kollégáim nagyobb humoristák, mint ő.
  Igaz, hogy ők nem díjazásért csinálják…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.