Csizmadia Klára („Claire”) selyemfestő művész mutatja meg alkotói útját és csodaszép munkáit  Perecesen, az Új Bányamécs Baráti Kör Székházában
Mint már „hívtam” az ismerőseimet arra az egyedülállónak mondható kiállításra, amelynek a miskolci nonprofit Napgyöngye Alapítvány ad keretet szeptember 25-én (szombaton) 10.00 órakor, s amelyen Csizmadia Klára („Claire”) selyemfestő művész mutatja meg alkotói útját és csodaszép munkáit a miskolci érdeklődőknek Pereces városrészben, az Új Bányamécs Baráti Kör Székházában (3518 Miskolc-Pereces, Tárna u. 7.sz.)
A művész munkái csakúgy óriási népszerűségnek örvendenek itthon, mint a világ számos országában, előadásain, tanfolyamain sokan ismerik meg a hernyóselyem és a lélek „kapcsolatát”. Próbáltam válogatni néhányat a kiállításra kerülő gyönyörű munkájából, de a fotó soha nem fogja visszaadni a valóság csodáját… A médiában is sokszor szerepel, ezen a felvételen a Hatos Csatorna „Tea Glóriával” műsorában beszélget Geszty Glória színművésszel.
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt ezen a szombati kiállításmegnyitón, amelyen az esztétikei élményen kívül a művész 3 alkotását is szeretné kisorsolni a megnyitóra érkezők között.
A részvétel ingyenes