A hatalmas füstöt messziről lehetett látni / Fotó: Molnár Ferenc

A hatalmas füstöt messziről lehetett látni / Fotó: Molnár Ferenc

Nagy riadalmat okozott péntek késő délután egy rejtélyes füstoszlop Tiszaújvárosban. A Facebookon rengeteg fénykép-, és videofelvételt osztottak meg a gigantikus jelenségről.

A MOL Petrolkémia Zrt. hivatalos tájékoztatása szerint ma kora este tűz ütött ki a műgumi gyár egy tárolási célra használt területén. A tűzoltóság nagy erőkkel vonult a helyszínre, melynek köszönhetően sikerült megfékezni a lángokat. Az eset során személyi sérülés nem történt.

(A legfrissebb hírek itt)

A fiatalember egy panelház tetejéről készített felvételeket a füstről. Szerencsére nem sérült meg senki / Fotó: Molnár FerencA fiatalember egy panelház tetejéről készített felvételeket a füstről. Szerencsére nem sérült meg senki / Fotó: Molnár Ferenc

– Egy helyi Facebook-csoportba lettem figyelmes arra, hogy valaki egy hatalmas füstöt fotózott az ablakából a MOL telephely felől. Egyből fényképezőgépet ragadtam, és felszaladtam a 10 emeletes panel ház tetejére. A füst kilométerekre elterjedt egy hosszú sávban. Többen írtak, hogy 30-40 km-re lévő településekről is lehetett látni – mondta a Blikknek Molnár Ferenc.