SZERETIK A LAKÓK AZ AVAS II-ES ÜTEMÉT, DE

– Tudom, hogy nem állhat minden utcasarkon rendőr, de a közterületi italfogyasztással és a szemeteléssel kezdeni kell valamit – panaszolja nekünk a Szentgyörgy utcában élő Erzsébet (külön kérte, hogy a teljes nevét ne tegyük közzé – a szerző), miután hosszasan magyarázta Veres Pál polgármesternek és Szarka Dénes képviselőnek, hogy melyek a leginkább neuralgikus pontok a lakótömbjénél.

Sokan nem a szemetesekbe dobják a hulladékot, a házak között, a padoknál isszák meg a napi sör és/vagy tömény adagjukat, de sok az eldobott cigicsikk és a fel nem szedett kutyagumi is. – Azt gondolom, hogy a lakók is nagyon sokat tehetnének azért, hogy szebb környezetben élhessünk. Ez a mi felelősségünk is. Legyen már igénye az embereknek a szépre, a jóra! – fakad ki az idős asszony.

Az újabb városrészi bejáráson ezúttal a Szentgyörgy úti posta környékét és az Áfonyás utcát tekintették meg a városvezetők és polgármesteri hivatal osztályvezető szakemberei.https://minap.hu/cikk/problemak-ellenere-szeretik-lakok-az-avas-ii-es-utemet