„Varga Judit apja csak egy komcsi besúgó” – Hadházy szerint még az apjánál is nagyobb disznóságot csinál a lánya

 

A gyermekek természetesen nem vonhatóak felelősségre apáik bűneiért. De ha az apáiknál is nagyobb disznóságot csinálnak, akkor igen – kezdi bejegyzését Hadházy Ákos.

"Varga Judit apja csak egy komcsi besúgó" – Hadházy szerint még az apjánál is nagyobb disznóságot csinál a lánya
Kép:Facebook

Arról, hogy hogyan léptették elő a a spicli miniszter édesapját és milyen jutalmat kapott azért, mert a „nyugati imperialista kémek ellen harcolva” jelentgetett civilekről.

Varga szerint a vendéglátóipari végzettségű apja szakmai karrierjének egy újabb állomásaként szállodavezetői állást kapott a miskolci Avas Szállóban és őt is meglepte, amikor pár hónappal később felszólították, hogy a munka része a titkosszolgálatokkal való együttműködés.

Azonban az Emlékpont által közzétett dokumentumok alapján a miniszter édesapja is beazonosítható mint a kommunista rendszer kiszolgálója:

nem is csak egy kis ügynök, hanem szigorúan titkos tiszt (SZT-tiszt) lehetett, az aktái szerint meglehetősen aktív és meggyőződéses.

FONTOS: NEM SZABAD FÉLNI!

– emeli ki.

A szocializmusban ugyanazért foglalkoztatták a spicliket, mint ami miatt most megfigyelik a hatalomtól független emberek telefonját. A CÉL az, hogy féljünk. Az OK az, hogy ők félnek. Ha félünk, elérik a céljukat és ők nyernek. Ha viszont nem félünk, mi fogunk nyerni.

– zárja a bejegyzést.