Szerdán este a DVTK Stadionban közel 700 szurkoló előtt győzte le a DVTK labdarúgó csapata a szomszédvár FC Košice gárdáját – írja a dvtk.eu.

A felkészülési mérkőzésen a piros-fehérek góljait két saját nevelésű labdarúgó, Eperjesi Gábor és Hornyák Marcell szerezték. Ezzel az idén az NB2-ben szereplő borsodi csapat zsinórban a negyedik felkészülési meccsén is veretlen maradt Kondás Elemér vezetésével.

“A mai mérkőzés a célját tökéletesen elérte” – értékelt a vezetőedző. “A meccsterhelés mellett az volt a cél, hogy szerettem volna viszontlátni azokat az elemeket, amiket folyamatosan, lépésről-lépésre gyakorolgatunk. Az, hogy tudtunk két gólt lőni és mind a két félidőben alakítgattunk ki helyezeteket, ez dícséretes.”

“Azt is látjuk, hogy akadtak hibák a játékban, ez abból is adódik, hogy nem kellően frissek még a lábak és nem mindig oda megy a labda, ahová kellene. Vannak olyan mozgások, amelyek megfelelőek, és ha frissebbek és pontosabbak leszünk, akkor oda fogjuk tudni rúgni, ahová kell. Meleg is van, fáradtak is a játékosok, de ennek van itt az ideje, inkább most legyenek fáradtak, mint két és fél hét múlva.”

dvtk.hu, Fotó: Diósgyőri VTK

Hozzászólások