Skip to content

Segíts, hogy együtt még sikeresebbek lehessünk!

Segíts, hogy együtt még sikeresebbek lehessünk!

Ha DVTK-szurkoló vagy, ha a csapattal együtt dobban a szíved, ha te is tagja vagy a DVTK családjának, regisztrálj és töltsd ki online kérdőívünket! Fontos a véleményed, ezért kérünk, hogy oszd meg velünk! Segíts, hogy együtt még sikeresebbek lehessünk! A közvélemény-kutatásban résztvevők között két darab éves bérletet és két darab új piros-fehér csíkos mezt sorsolunk ki.

A DVTK szurkolótábora rendkívül sokféle – ezt egyből meg tudja állapítani az, aki akár egyetlen meccsre is kilátogatott. A férfiakban és a nőkben, az idősebbekben és fiatalokban,  a halkan szorítókban és a hangosan szurkolókban az a közös, hogy egy emberként kívánják a diósgyőri sikereket.

A DVTK azonban szeretné jobban megismerni a szurkolókat, azon belül elsősorban a szurkolói igényeket. Ki honnan érkezett, miért és milyen gyakran jár mérkőzésre, a DVTK győzelmén kívül mi az, ami vonzóvá teszi számára a DVTK Stadiont és hasonlók.

A válaszok természetesen anonim módon kerülnek rögzítésre, hiszen nem az egyes emberek szokásaira vagyunk kíváncsiak, hanem a válaszokból kirajzolódó mintákra.

A kérdőív kitöltése mindössze néhány percet vesz igénybe. Előre is köszönjük a ránk szánt időt!

A kérdőív kiértékelését követően pedig következhet az igazi munka: amin lehet, azon változtatni kell a jobb kiszolgálás érdekében. Ahogy egy régi szurkolói drapéria fogalmaz: “Csak egy dologtól félünk: hogy kifogy a büfében a sör”. Ha minél többen töltik ki a kérdőívet, akkor segítségetekkel ez a veszély is elhárítható.

A kérdőív ezen a linken érhető el: https://tinyurl.com/DVTK2021



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Egy hozzászólás

  1. guest
    2021.07.15. 17:30

    Mi is kapunk egy új Mercedest?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük