Skip to content

Titeket is minimum öt évvel fiatalabbnak néznek? Azt hiszik, csak vicceltek, amikor eláruljátok a korotokat?

Titeket is minimum öt évvel fiatalabbnak néznek? Azt hiszik, csak vicceltek, amikor eláruljátok a korotokat?

Titeket is minimum öt évvel fiatalabbnak néznek? Azt hiszik, csak vicceltek, amikor eláruljátok a korotokat? Nem elég a babaarc, még alacsonyak is vagytok? Bosszankodtok miatta? Ne tegyétek! Elárulom, miért.

Ha hiszitek, ha nem, egy csomó előnye van annak, ha babaarcotok van! Induljunk ki a saját példámból!

Elismerem, idegesítő, hogy állandóan elkérik a személyimet, de nézzük a másik oldalát a dolognak. Veletek is előfordult már, hogy gyerekeknek járó kedvezményt akartak adni valahol? Velem 2 éve történt hasonló. Barátnőimmel elhatároztuk, hogy megnézünk egy nemrég nyitott kalandparkot. Amikor a pénztárnál sorra kerültünk kisebb traumaként ért: automatikusan gyerekjegyet számoltak nekem. 14 éven aluliaknak valót! Mindezt akkor, mikor elmúltam már 18! Képzelhetitek. Persze, hogy sértődötten szóltam, mi is a helyzet. Válaszul egy zavart mosolyt kaptam, meg mentegetőzéseket. És egy párszáz forinttal drágább jegyet… Jobban jártam? Nem hiszem!

A gyerekarc további előnyei a következők:

1. Szinte bármit felvehettek, ha épp olyan kedvetek van. Nem ciki a rózsaszín vagy a „kislányos” ruhák sem, ha pedig mégis inkább nőiesebben öltöznétek fel, tuti, hogy az emberek felkapják rá a fejüket.

via GIPHY

2. Vitáknál igazi csodafegyver! Arról nem is beszélve, hogy ha esetleg ti hibáztatok, hamarabb elnézik nektek, mert „jaj, olyan kis cuki vagy”. Hiszen gondoljatok csak bele, ha ártatlanul, nagy szemekkel néztek, biztos, hogy végül megsajnálnak titeket.http://www.vous.hu/hir/20170218-fiatal-kulso-babaarc-elonyok?fbclid=IwAR0nUgM_0TpAxVP7jMVJ090gtOPYg7BH8hhUl2XcRCDVyLBOPdBLG3oxN2M

via GIPHY

3. Tuti, hogy szeretnek titeket a gyerekek. Örök rejtély, hogy miért, de a kisbabák vonzódnak a babaarcú emberekhez – lehet, mert lelki társra találnak bennetek. Mindenesetre egész jó dolog, ha csak ti tudjátok lekötni az örökmozgó unokatestvért.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Egy hozzászólás

  1. Névtelen
    2021.07.12. 06:10

    Megkérdeztem egy barátomat, aki átlépte a 70-at, és 80 felé tart, milyen változásokat érez magában? A következőket küldte nekem:
    1 Miután megszerettem a szüleimet, a testvéreimet, a házastársamat, a gyermekeimet és a barátaimat, most elkezdtem szeretni magam.
    2 rájöttem, hogy nem vagyok ′′ Atlasz „. A világ nem pihen a vállamon.
    3 Abbahagytam a zöldség-gyümölcs árusokkal való alkudozást. Néhány fillérrel több nem fog megtörni, de segíthet a szegény fickónak megmenteni a lánya iskolai díját.
    4 Nagy borravalót hagyok a pincérnőmnek. A plusz pénz mosolyt csalhat az arcára. Ő sokkal keményebben él, mint én.
    5 Abbahagytam az időseknek, hogy már sokszor narrálták azt a történetet. A történet arra készteti őket, hogy végigsétáljanak az emlékek útján, és újra
    6 Megtanultam, hogy ne javítsak ki embereket, még akkor sem, ha tudom, hogy tévedtek Nem rajtam múlik, hogy mindenkit tökéletesítsek. A béke értékesebb, mint a tökéletesség.
    7 Ingyen és nagylelkűen adok bókokat. A bók nem csak a címzettnek, hanem nekem is hangulatjavító. És egy kis tipp a bók címzettjének, soha, soha ne utasítsd vissza, csak mondd, hogy ′′ Köszönöm.”
    8 Megtanultam, hogy ne zavarjam a hasadékot vagy a foltot a pólómon. A személyiség hangosabban beszél, mint a látszat.
    9 Olyan emberektől sétálok el, akik nem értékelnek engem. Lehet, hogy ők nem tudják, mennyit érek, de én igen.
    10 Maradok laza, amikor valaki piszkosul játszik, hogy a patkányfutamban legyőzzön. Nem vagyok patkány, és nem vagyok versenyben sem.
    11 Megtanulom, hogy ne legyenek zavarban az érzelmeimtől. Az érzelmeim tesznek emberré.
    12 Megtanultam, hogy jobb ejteni az egót, mint megszakítani egy kapcsolatot. Az egóm megtart, míg a kapcsolatokkal sosem leszek egyedül.
    13 Megtanultam minden napot úgy élni, mintha az utolsó lenne. Végül is lehet, hogy az utolsó.
    14 Azt teszem, ami boldoggá tesz. Felelős vagyok a boldogságomért, és ezzel magamnak tartozom. A boldogság egy választás. Bármikor lehetsz boldog, csak válaszd, hogy legyél!
    Úgy döntöttem, hogy megosztom ezt minden ismerősömnek. Miért kell arra várni, hogy 60 évesek legyünk, vagy 70 évesek, miért nem gyakorolhatjuk ezt bármilyen szakaszban és életkorban?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük