Szemész, repülőorvos szakorvos, látástréner vagyok. Az agyunk által a látáshoz felhasznált információnak csupán a 10 %-a érkezik a szemünkből…

Látásjavítás természetes módszerekkel

Dr. Ungváry Lilla honlapja

” Az agyunk által a látáshoz felhasznált információnak csupán a 10 %-a érkezik a szemünkből. A többi agyunk más részeiből jön.” (Beau Lotto: Láss csodát)

Szemész, repülőorvos szakorvos, látástréner vagyok.

 

 

 

Nyári programok:

2021. június 11. Szemlélek Műhely, online találkozó. Regisztráció : http://www.szemlelek.hu/muhely/

2021.07.01.- 07.04. Tisztán látok!-látásjavító elvonulás a Balaton mellett. Korlátozott férőhelyek, különleges program. Regisztrálj ezen a linken.

2021.08.26.- 08.29Kreatív nyári elvonulás Kisgörbőn. Regisztrálj mielőbb, hogy biztosítsd a helyed.

Magamról: 2007 óta foglalkozom a látásjavítás természetes módszereivel, 1994 óta vagyok szemész.

A látásjavítás természetes útja lehetséges , a látás nemcsak romlani, javulni is tud. Ha megtanuljuk elengedni a feszültséget az elménkből, a testünkből, ha támogatjuk testünk öngyógyító erejét táplálkozással, mozgással, lazítással, akkor a látásunk is megjavul.

 

Egyéni és csoportos órákat tartok személyesen és online.

A konzultációk során segítek megérteni a látásunk működését, segítek értelmezni a szemészeti kórképeket, diagnózisokat és műtéteket.

 

Elkészült “ A tökéletes közeli látás” című ebook-om! Megrendelhető emailben: szemlelek@gmail.com

 

Honlapomon  sok ingyenes tanács, történet, letölthető teszt és könyv is segít abban, hogy segítséget adjanak a jó látás eléréséhez. Hanganyagok, könyvek, videók is beszerezhetőek az otthoni gyakorláshoz.

Rendszeresen indulnak online ismeretterjesztő előadások, melyekre a hírlevelemből kapsz értesítést.

Ha pedig személyesen szeretnél találkozni velem és tanácsot kérni, jelentkezz be konzultációra  telefonon vagy emailben.


Bejelentkezés emailben: szemlelek@gmail.com

Az egyéni rendelés helye, ideje a bal oldali menüben található. A biztonságos találkozás érdekében részesítsük előnyben az online konzultációt.( Zoom, Skype) A személyes találkozás során viseljünk maszkot.