Skip to content

Miért megy bele egy harmincas évei közepén járó nő egyéjszakás kalandokba?

Miért megy bele egy harmincas évei közepén járó nő egyéjszakás kalandokba?
Miért megy bele egy harmincas évei közepén járó nő egyéjszakás kalandokba, szexbarátságba és rövid ismeretségekbe? Erre kerestük a választ, és két nagyon belevaló nővel beszélgettünk. Marcsi 35 éves, Lilla 37, és mindketten szeretnének családot, de amíg nincs, az életet is élveznék. Megdöbbentő őszinteséggel és rengeteg konkrét történettel meséltek a kalandjaikról.

Egy az egyéjszakás kalandokra vonatkozó kutatás ugyan megállapította, hogy a nők nagyobb arányban sajnálják, hogy megtörtént az alkalmi kapcsolat, mint a férfiak, vagyis háromból csak egy nő mondta azt, hogy örült alkalmi partnerének, míg a férfiak 50 százaléka maradéktalanul boldog volt tőle, az egyéjszakás kalandok növekvő száma mégiscsak felveti a kérdést:

Ha a nők, ahogy a statisztika mutatja, nagyobb számban boldogtalanok benne, miért csinálják, illetve a férfiak… ööö… kivel csinálják ilyen nagy számban?

 



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



49 Comments

  1. Névtelen
    2021.07.07. 07:22

    Miért kell ilyen rettentően gusztustalan, tolerálhatatlan ocsmány fotót mellé tenni?

    • Névtelen
      2021.07.08. 07:25

      Ebben mi a tolerálhatatlan és az ocsmány?Egy fidelitasos keresztény jegyespár felfújható strandjátékkal fotózkodik a zánkai erzsébet táborban.

      • Névtelen
        2021.07.08. 09:46

        és?
        Középkorban a kupik tartották el a a zárdákat

        Aztán jöttek a komenisták kiáltványban a közös feleség ötletével

        aztán Lényin hármasban

        most meg szivárványos zászlót raknak a tank hadoszlopok lövegtornyának tetejére és özönlenek be Hegyeshalomnál, mert a kis óvodás nem hallgathatja
        meg óvodájában LMBTQI…. -aktivista prezentációját.

        1
        3
        • Névtelen
          2021.07.08. 12:29

          Helyette viszont mehetnek az óvodások a sekrestyébe, hogy a pap bácsi fogdoshassa őket. Az teljesen más.

          7
          1
        • Névtelen
          2021.07.08. 13:41

          Tavaly,tavalyelőtt hány oviban volt lmbtq prezentáció?Tudnál számokat mondani?

          6
          1
          • Névtelen
            2021.07.08. 14:50

            A hiszterolibsiket az zavarja, hogy jövőre nem lehetnek.

            jut eszembe!
            Tételesen tiltva van a lézer

            „A MÉRKŐZÉSEN BOMBA FORMÁBAN VÉDŐ KASPER SCHMEICHEL ANNAK ELLENÉRE FOGTA MEG HARRY KANE LÖVÉSÉT, HOGY KÖZVETLEN A RÚGÁS ELŐTT MÉG LÉZER POINTERREL VILÁGÍTOTTAK A SZEMÉBE.
            A bravúros védés után alig egy másodpercig tartott a dán öröm, mivel Kane a kipattanó labdát gond nélkül passzolta a kapuba, ezzel továbbjuttatva Angliát az ország történetének első Eb-fináléjába.

            A BBC információi szerint az UEFA hivatalos eljárást indított az Angol Labdarúgó-szövetség ellen a „lézeres” incidens miatt. A büntetés pontos összegéről és részleteiről később dönt a szövetség. „

            1
            1
          • Névtelen
            2021.07.10. 15:06

            Ufólátogatásra is lesz törvény csótány??

          • Névtelen
            2021.07.10. 15:55

            Minek? Le van papírozva. EU-s irányelv is van rá. Kvótára csavargathatod.

            „Fiatal házaspár nyaral a tengerparton egy elhagyott villában. Két hétig élvezik a helyzetet, de a harmadik hét elején kezdik unni, hogy örökké kettesben vannak. Egy este kint üldögélnek a parton, és fura égi jelenségre lesznek figyelmesek. Fényes pont közeledik, egyre nagyobb és vakítóbb lesz, aztán kibontakoznak egy szokatlan formájú űrhajó körvonalai. A különös jármű ott landol a tengerparton. Emberszabású pár lép ki bel le. Kiderül, hogy barátságos marslakók, akik ráadásul folyékonyan beszélik a földi nyelveket. A házaspár meghívja őket a villába, együtt vacsoráznak, iszogatnak, és a távolról érkezett jövevényeknek nagyon ízlik a földi nedű . A hangulat felforrósodik, táncolnak, és amikor már éjfél felé jár az idő , úgy döntenek, hogy párt cserélnek: a földi fiatalasszonyt izgatja, hogy milyen lehet egy marslakó férfi, a férjét pedig, hogy mit tudhat az ágyban a marsbéli nő . Mikor a földi fiatalasszony elmegy szobára, csalódottan látja, hogy partnerének enyhén szólva is miniatűr a férfiassága. – Ez nem probléma! – vígasztalja jövevény, és megcsavarja a saját fülét, mire csodák csodája, növekedni kezd a kifogásolt testrész. Másnap együtt reggelizik a földi házaspár. Az asszony látja, hogy férje teljesen kimerült. – Mit szólsz? – kérdi lelkesen. – Csodásak ezek a Marslakók! – Inkább azt mondanám, hogy furcsák. Egyszerűen fogalmam sincs, mit élvez azon ez a marsbéli nő , hogy egész éjszaka a fülemet csavargatja.”

        • Névtelen
          2021.07.08. 13:46

          Aha. Látom, hogy nálad a kisérettséginél megakadt a történelemoktatás. De itt vagyok, segítek.Nem úgy volt az a középkorban, hogy a nagy zarándokutak közepette leragadtak ezek a nagy katolikusok hetekre hónapkora különböző fogadókban italozni k@rvázni? Aztán utána Rómába érve csak meg kellett gyónni a dolgokat ,hazafelé ugyanez? Ugyanígy vagytok ti is katolikusok.Két mise közé befér egy kis borkaizás, orgiázás, vadászat harmadnap meg előadjátok a vallásost.

          8
          1
          • Névtelen
            2021.07.08. 15:08

            Hogyne, hogyne…

            „A bordélytulajdonosok a concessióért jelentékeny évi díjat fizettek. A XV. század végéről tudomásunk van egy hamburgi szerződésről, melyet a városi önkormányzat két bordélytulajdonossal kötött, s mely szerint a tulajdonosoknak minden kéjnő után évente öt-kilenc tallér (talent) díjat kellett fizetniök. Volt egyházi stallum, melynek jövedelme ilyen bevételekből adódott A bécsi Fleischmarkt-on levő bordély évi összeget adott le a Szent Lőrinc-apácazárdának. Ilyen jövedelmeket adományozott a német császár a hennbergi és a pappenheimi grófoknak.
            A bécsi városi tanács 1428-ban az egyik bordélyházat azzal a
            célzattal vette meg, hogy annak jövedelmeiből a városi hóhért fizesse. De viszont Bécsben a városi számadásokból kitűnőleg azt is látjuk, hogy a bordélyok után fizetett bérösszeget a beteg kéjnők gyógykezelésére fordította a város, sőt ebből az összegből kártalanították a bordély tulajdonost azért, mert a nagyhéten zárva kellett lennie a bordélynak.
            Érthető ezen okból, hogy az „adófizető” bordélyosok „von Gottes und aer Barmherzigkeit wegen” a titkos kéjnőket denunciálták, mert a „tisztes kéjnők” (erliche Húrén) kenyerét elveszik. „Die gemeinen Frauen im Tochterhause zu Nürnberg” 1492-ben alázatos
            beadványt intéztek a tanácshoz, amelyen a titkos prostitúció kiirtását kérték…”

    • Névtelen
      2021.07.08. 10:26

      Szereti. Fiatal.
      Nem szégyen az

  2. Névtelen
    2021.07.07. 08:23

    Egy igazi nő, ha ittas állapotban, vagy befolyásoltság alatt egyéjszakás kaland áldozata lesz, hatalmas szégyent érez és tönkre teheti az egész jövőjét. Ez éppen olyan, mint a szűzesség elvétele erőszakosan. Mivel az igazi nők (nem kurvák és nemi csapások) szerelmesen adják át magukat szívük választottjának. Ez a normális, ami ellenkezik a szívvel, az nem normális, természetellenes. Mivel a nők ilyen érzékenyek, ezt használják ki a latrok, mint régebben Casanova és a hozzá hasonló szédelgők. Pontosan azért tehették, mert a férfi külsejűek nagy többsége lyukra támad, mindegy nekik, hová élveznek, a nők számukra csak nemi szervet jelentenek. Pár régi házasságszédelgő jött arra rá, hogy milyen igényeik vannak a nőknek, levéve a lábukról őket. Csakhogy a szív, ha játszanak vele, mely mozgatmat a hatvanas években kezdtek el szexualitás természetessé tételével a pokol angyalai zenészei, összetörik és nem biztos, hogy még egyszer mer szeretni. Pedig szeretet nélkül nincs értelme az életnek, igaz, őszinte kapcsolatok nélkül. Egy igazi nő nem adja át a szerelmét csak az általa igazinak gondolt férfinak.

    3
    1
    • Névtelen
      2021.07.07. 20:25

      Cipeli a franc. A fiatal pasiknak nagyrészt csak az egyéjszakás teszi ki, aztán jön 1-2 komolyabb, de azért ott is becsúsznak a futók. A nők meg dilizzenek bele, mikor még jó is. Ugyanúgy egy élete van nőnek, férfinak. Ez akkora képmutatás mint a huzat.

  3. Névtelen
    2021.07.07. 13:54

    Azért túlzásokba ne essünk már. Egy-két egyéjszakás kalandtól még nem megy tönkre a nők élete. Az egy dolog, hogy teljesen más az indíttatása egy nőnek, mint egy férfinak. A férfiakat az egy éjszakán csak és kizárólag a kielégülés hajtja, de ettől még a nőnek is lehet kellemes. Ha intelligens a pasi és mégis mély lelki defektet okoz a nőnél, akkor ott nagy bajok vannak mentálisan. Szóval miért is kellene egy nőnek egy életen át cipelni a nem létező terhet?

    3
    1
  4. Névtelen
    2021.07.07. 14:00

    „Egy igazi nő nem adja át a szerelmét csak az általa igazinak gondolt férfinak.” Ez a létező legnagyobb baromság. Az esetek 99%-ában, pont hogy nem az igazinak gondoltnak adják oda magukat a nők, hanem akikre a legjobban bebuzdulnak a hormonok. Férjhezmenés és gyermekvállalás előtt, másképp gondolják a hormonok, akkor már a legszexibb pasi az aki biztonságot tud nyújtani. Na akkor már Ő az igazi férfi.

    2
    1
    • Névtelen
      2021.07.08. 06:31

      Az kémia, előfordul, de úgy működik, mint a szerelem. Férhez menés előtt meg rózsaszín köd lebeg a lányok szeme előtt, ha szerelmesek.

  5. Névtelen
    2021.07.08. 10:39

    a NAGY SZERELMI HÁZASSÁGOKHOZ KÉPEST ELÉG SZAR A VÁLÁSI STATISZTIKA . . .

    • Névtelen
      2021.07.08. 11:54

      Várjál már! Majd, ha az LMBTQ rázendít a partnercserére 😁😂🤣😂😁

      A mecsetekben nem győzik majd vigasztalni őket.

      2
      5
      • Névtelen
        2021.07.08. 12:02

        és száljel jozefin mit szól ehhez?
        🙂
        mint tapasztalt szakértő és szagtanácsadó
        🙂

        7
        1
        • Névtelen
          2021.07.08. 12:34

          „Könnyes szemmel emlékezik meg Gurmai Zita az egykori miniszterelnökről, akire Kádár János személyi titkára a következőképp emlékezett:
          „Ő, aki pufajkás volt – nagyon kegyetlen pufajkás, hisz a pici emberek általában kegyetlenek, hisz megalázottak, és emiatt sok olyan jött ki belőlük, amire nincs más magyarázat –, szóval karhatalmista volt és mivel a bátyját nagyon kegyetlenül gyilkolták meg az ellenforradalmárok, a Gyula nagyon kemény volt. Ő vágott, lőtt, mint a bolond.”
          Horn Gyula nem volt más, mint egy tömeggyilkos diktatúra magasrangú kiszolgálója, működtetője. Egy olyan rendszerért dolgozott, amelynek stabilitását a szovjet szuronyok biztosították és komlpett társadalmi csoportokat tüntetett el a magyar föld színéről. Az öreg pufajkás piedesztálra emelése a kommunizmus áldozatainak és a hősként küzdő ’56-os pesti srácoknak a meggyalázása.
          A Horn Gyula féle bestiális gazemberek emlékét legfeljebb elrettentő példaként őrízhetjük, mint ahogy Himmlerről és Goebbelsről sem akar senki szobrot állítani vagy utcát elnevezni. Vannak bűnök, amik nem évülhetnek el és csak a Jóisten adhat felmentést alóluk. A kommunista bűnök is ilyenek, mint az összes emberiég elleni bűntett.
          Egyre többen kritizálják a magyar társadalmat megosztottsága miatt. Már Dobrev Klára is elmondta egy posztban, hogy egymásnak testvérei vagyunk és nem ellenségei. Az ellentétek azonban olyan mélyről jövőek, annyira zsigeriek, hogy ezt a helyzetet az idő sem fogja tudni orvosolni, hiszen a traumák velünk élnek.
          Miként is lehetne feldolgozni Trianon traumáját, amikor 50 évig beszélni sem lehetett róla és 2004-ben a posztkommunisták a határontúli nemzettársaink állampolgársága ellen szavaztak? Miként lehet feldolgozni a kommunizmus traumáját úgy, hogy a Dobrev Klára mai napig abban a villában él, amelyet nagyapja a az ’56-os hősök kegyetlen megtorlásáért kapott?
          Az ellentéteket addig nem lehet felszámolni, amíg a baloldal nem fejezi be azt a 100 éves projektjét, hogy külföldi zsoldért akarja kiárulni a hazát és a kommunista bűnöket nem dolgozzuk fel méltóképpen.
          Addig is maradjunk a nemzeti úton és őrizzük meg szuverenitásunkat!”

          1
          4
          • Névtelen
            2021.07.08. 13:40

            Miről ismered meg a nerpatkányt?Nagyon hosszan mond nagyon keveset.

            9
            1
          • Névtelen
            2021.07.08. 15:10

            Nem üldözhet mindenkit NATO diplomata a kisugárzása miatt.

          • Névtelen
            2021.07.08. 16:47

            Nem üldözhet mindenkit szájerjózsi a farka miatt.

            4
            1
          • Névtelen
            2021.07.10. 10:11

            ungarklarat sem?

          • Névtelen
            2021.07.10. 11:26

            Azért abba gondolj bele,hogy milyen XXXXXXXXXXXXXX kellett legyőzni ahhoz,hogy melegként egy handó tündét XXXXXXXXXXXXXXXXX.Ha valamiért akkor ezért elismerés illeti józsit.

          • Névtelen
            2021.07.12. 08:28

            biszexuális. Ennyi.

  6. Névtelen
    2021.07.08. 11:52

    Nem belemegy, hanem beleül.

  7. Névtelen
    2021.07.08. 12:48

    Kérdezd meg Gyurcsányt, ő hívta fel. Gondolom előtte konzultált Robertával.

    1
    4
  8. Névtelen
    2021.07.10. 07:22

    A hűvös szellő csiklandozva csúszkál combom hevült hajlatán.

    • Névtelen
      2021.07.10. 07:47

      Kapcsolt ki a ventilátort, reumás lesz az csípőízületed.
      Hogyan fogod akkor lábadat a nyakamba akasztani?
      Majd lehűtenek a nedvek.

  9. Névtelen
    2021.07.10. 07:26

    Alföldi Róbert: „Minden szülő azon dolgozik, hogy a gyereke húzzon el innen”

    • Névtelen
      2021.07.10. 07:40

      Diktatúrában szülőnek alanyi joga Blankát Alföldi Robert támogatására bízni, leszbikának vagy hazátlannak nevelni.

      „Nagy Blanka: Alföldi a példaképem
      2019. január 18. 19:54

      Nagy Blanka az ATV vendége volt péntek este. Videó.

      A kormány lenézi a diákságot és a munkásosztályt – mondta Nagy Blanka, aki néhány napja egy kecskeméti tüntetésen bírálta éles szavakkal a kormányt. A gimnazista beszélt hányatott családi életéről, példaképéről Alföldi Róbertről és megerősítette: feljelentést tesz az őt ért vádakkal kapcsolatban.

      Nagy Blanka, az ellenzéki képviselőnők által favorizált diáklány az ATV vendége volt péntek este. „

      1
      1
      • Névtelen
        2021.07.10. 08:37

        Szájer józsit ki nevelte kancsónak meg kaletát pedofil kereszténynek?

        • Névtelen
          2021.07.10. 10:10

          mszpSZDSZ

          • Névtelen
            2021.07.10. 10:16

            a bibó kolesz 🙂

          • Névtelen
            2021.07.10. 15:09

            Ja hogy szájer mostanra már nem is a fidesz alapítója, hanem mszpszdsz es. Értem…:):):):):)

          • Névtelen
            2021.07.10. 15:39

            A neveltetésre kérdeztél , nem ? 😂😁😂😁

            Az MTVA elnöke a jobbik volt gazdasági igazgatója

            Jobbik volt pénzügyminiszter jelöltje Nyikos László

            (volt MSZMP-tag – közgazdász , a rendszerváltás előtt a Pénzügyminisztériumban dolgozott öt évet, 1979-83 között az APEH jogelődjének élén volt, 1989-ben pedig az Állami Számvevőszék alelnöke lett.)

            Matolcsy, MSZMP nevelés
            „Draskovics és Patai a Pénzügyminisztériumban dolgoztak együtt a nyolcvanas években, Hetényi István minisztersége idején. „A harmadik momentum a csapat, amelyben dolgozhattam: Csillag István, Lengyel László, Bokros Lajos, Matolcsy György, Surányi György, Patai Mihály. Nagy tehetségek, akik mindannyian külön-külön is ragyogó pályát futottak be azó- ta, a közös munkánkat pedig már akkor rendkívül inspiráló légkörben végeztük” – vallotta Draskovics közös múltjukról.”

            A fentiek közül csak Matolcsynak lesz szobra
            🤣😂🤣 Látod, látod.

          • Névtelen
            2021.07.10. 17:53

            Nem nevelTETésre kérdeztem. Már az olvasás sem megy nerpribék?

    • Névtelen
      2021.07.10. 10:17

      Robika is elhúzhatna Dániel Péter meg Sárosdi Lilla után

      Egyébként Alföldinek van gyereke?

      Hja! Hacsak úgy nem.

      Most már szülhet idehaza is. Megszavazták botmixeresék .

  10. Névtelen
    2021.07.10. 07:33

    Dopeman elárulta, hogy ő fog fellépni Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjén

    • Névtelen
      2021.07.10. 07:43

      Igaza van. Megszopatta az álhírgyárosokat

      „A videó után Dopeman kapott hideget-meleget, ám úgy tűnik, ez őt egy cseppet sem érdekli. Meglovagolva a hirtelen jött figyelmet, újabb gumicsontot dobott a hírfolyamba: közölte, hogy

      JENNIFER LOPEZ HELYETT Ő LÉPNE FEL A LEGGAZDAGABB MAGYAR ESKÜVŐJÉN.

      „Képzeljétek el, ma délelőtt úgy 11 óra 45 perc körül fölhívtak a Mészáros Lőrinc titkárságától, és hát ők is olvasták a rólam készült cikkeket, illetve hallották az igazságbeszédemet, egyeztettek a főnökkel, Don Vétóval – nekem még ezt is megengedték, hogy humorizáljak –, és képzeljétek el, ez óriási, nem is térek magamhoz!

      MÉSZÁROS LŐRINC ÉS VÁRKONYI ANDREA ESKÜVŐJÉN DOPEMAN, KICSI DOPE ÉS A JÓZSIK FOGNAK JÁTSZANI,

      és hát nem kapunk annyit, amennyit a JLo kapott volna, de egy nullával kevesebb” – áradozott a rapper, majd részletesen ecsetelte, hogyan zajlott a képzeletbeli telefonbeszélgetés Mészáros Lőrinccel. „

      • Névtelen
        2021.07.10. 09:45

        szerintem lépjen fel ott maga a Sátán
        ennyit megtehet a sajátjaiért
        aztán vigye magával mint a másfél millió szörnyeteget

        • Névtelen
          2021.07.10. 10:19

          Miiiiiiii vaaannnn? Nem jönnek az ENSZ kéksisakosok?

          Mi lett az „idegen erők behívása” kultúrátokkal?

          • Névtelen
            2021.07.10. 17:55

            Ki is hívja be éppen a kínai komcsikat nersöpredék?

          • Névtelen
            2021.07.12. 08:11

            Az csak a Tóth Berci lehetett. Ő képviselte legutóbb a volt KGST országokat a kínai komenista párt kongresszusán.

            Orbán csak üzletel. Világosan megmondta, hogy nyit Keletre.
            megtette. Ebből (is) élsz.

            A többit meg beszéld meg doktor Oláh Lajossal.

            „A DK támadta a kormány kereskedőházait, egy képviselőjük …https://444.hu › 2019/09/13 › a-dk-tamadta-a-kormany-…
            2019. szept. 12. — Oláh Lajos nagyon bedolgozta magát a kínai témába. Annyira sikeres, hogy még Szijjártó Péter külügyminiszter is rendszeresen mutatkozik …”

  11. Névtelen
    2021.07.10. 07:51

    Miért megy bele egy harmincas évei közepén járó nő egyéjszakás kalandokba?

    Péniszirigységből. Ő így gyakorolja a nemváltást. Régi találmány. Feministák úgysem értik.

  12. Névtelen
    2021.07.12. 07:34

    Miért megy bele egy harmincas évei közepén járó nő egyéjszakás kalandokba?
    MERT FELELŐSSÉG NÉLKÜL, EGYSZERŰEN CSAK SZERETKEZNI AKAR. EZ NEM BŰN.

    • Névtelen
      2021.07.12. 08:17

      Manapság a homofóbia már Bűn.

      Nő nem szerethet férfit , férfi nem szerethet nőt

      Nem lehet szembe menni Amerikával.
      heterókkal nem lehet már eladni termékeket

      itt lenne az ideje, hogy a heterók is a négy fal közé vonuljanak a magánéletükkel

      • Névtelen
        2023.12.26. 10:34

        Akkor mi lesz a csatornás józsival?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük