Skip to content

A kép aláírását azért eltalálta. Nyilasokat ábrázoló képpel emlékezett meg a szovjetek kivonulásáról egy fideszes képviselő

A kép aláírását azért eltalálta. Nyilasokat ábrázoló képpel emlékezett meg a szovjetek kivonulásáról egy fideszes képviselő

A Facebook-poszt a magyar történelem nagy napjáról emlékezett meg.

A náci német hadsereg tankja mellett masírozó nyilasokat ábrázoló képpel emlékezett meg a független Magyarország napjáról egy fideszes képviselő. Vinnai Győző a kép aláírását azért eltalálta: június 19-én arról emlékezett meg az ország, hogy harminc évvel korábban, 1991. június 19-én az utolsó szovjet katona is elhagyta az országot.

A „baki” annál is kínosabb, mivel a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei politikus civilben magyar- és történelemszakos tanár, a Nyíregyházi Egyetem oktatója, ahol szakterülete egyébként a XX. századi magyar történelem.

https://hvg.hu/itthon/20210620_Nyilasokat_abrazolo_keppel_emlekezett_meg_a_szovjetek_kivonulasarol_egy_fideszes_kepviselo



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



14 Comments

  1. Névtelen
    2021.06.20. 14:20

    Tény, hogy a német nagypán Rákóczi tér, a miskolci gumibáb Hitlerrel az élen – ahogyan Bagi beállította, mint ami mindent kibír 1991 óta Nacsával együtt – nekiment a lengyeleknek, oroszoknak is, erről szólt az Égő falvak könyv is. Ezek a nincsen népek, amelyek hidegkék szemmel teremtettek meg, szőke kiválasztottjaik gondolkozási nehézséggel küzdő nemi beállítottságúak finom szóval, amik miatt 85 éve fejre támadnak és nemi gyalázásokat követnek el a Rákóczi terükkel. Nehéz a sok hazugsgból az igazságot kihámozni. 1986-ra végeztek Szovjetúnióval, ismételve tatártámadástól kezdve mindent, tisztítva a halálnépeket, összeállították a német Uniót, csak hozzájuk kellett csatlakozni, mint liberálisi központjához a szabadköműves és világ ura nemi népeihez. Csodálom, hogy a kommunisták bejöttek a sátán ezer éve mészárló népéhez, melyek azóta mártírok lettek, amióta a tetteiket, szerepeiket nagy közös áldozással rock az óra körül kezdetével a pokol angyalainak hajtják végre megállás nélkül.

    1
    5
    • Névtelen
      2021.06.20. 14:31

      Ecsém, te már ne menj ki a Napra! Ezt a sz@rt, amit ideöklendeztél, a napi kannásbor elfogyasztása után tetted, vagy esetleg felszívtál egy csíkot? Netalán a pszichiátriáról szöktél meg?

      4
      2
  2. Névtelen
    2021.06.20. 16:44

    Hát ez tényleg borzasztó.
    Bezzeg gréczy makkantása nem az.😁

    • Névtelen
      2021.06.21. 04:27

      Téged ki kérdezett?

  3. Névtelen
    2021.06.21. 06:43

    Egy fideszes jelöltnek elég annyi tudás, hogy két gombot képes legyen megkülönböztetni. Bár olykor ez sem megy nekik zökkenőmentesen.

    • Névtelen
      2021.06.21. 14:36

      Ha egy fideszesnek felnyitnák a koponyáját, keresztben kifeszítve találnának egy madzagot, amit ha elvágnák leesnének az eftárs fülei. Ennyi maradt.

      • Névtelen
        2021.06.21. 16:17

        Sebaj! Kell ez a „humor „a negyedik kétharmadhoz

        • Névtelen
          2021.06.21. 18:17

          ahhoz még egy jó balzsamozó preparátor is fog kelleni

        • Névtelen
          2021.06.21. 18:20

          Akkor a románokat ukránokat szavazókat csak hobbiból veszitek százezerszámra?

    • Névtelen
      2021.06.21. 15:23

      „Az 1941-ben deportált külföldi zsidókkal kapcsolatban, Stark Tamás történész a következőket írja:

      „Első veszteségét a Magyarországon élő zsidóság 1941-ben szenvedte el. Ekkor már a gettósítások, pogromok Kelet-Európában mindennapos eseménynek számítottak. A zsidóság elleni atrocitásokban élen járt a szomszédos Románia és Szlovákia. Magyarországon ekkor már több tízezer, túlnyomóan lengyel származású menekült, illetve hontalan zsidó tartózkodott. 1941 nyarán azonban az egyre erősödő német nyomás bizonytalanná tette sorsukat.

      A liberális bánásmódot a Belügyminisztérium 192/1941. sz., július 12-én kiadott rendelete függesztette fel. A rendőrhatóságok utasítást kaptak, hogy a zsidó származású külhonosokat szállítsák a kárpátaljai Kőrösmezőre, és ott adják át a katonai hatóságoknak. Így került sor körülbelül 18 ezer fő Kelet-Galíciába történő deportálására. Az adat az „áttelepítés megszervezését irányító” Külföldieket Ellenőrző Országos Központi Hatóság tisztviselőitől származik. Német források ugyanakkor 11 ezerre teszik az elhurcoltak számát.

      A magyar állampolgársággal nem rendelkező deportáltak Galícia különböző községeiben szóródtak szét, de a legtöbben Kamenec Podolskba kerültek. Augusztus második felében az ukrán rendőrség azzal az indokkal, hogy a terület zsidómentes lesz, összeterelte az elhurcoltakat. Az ezt követő tömeggyilkosságot feltehetően az „Einatzgruppe C” hajtotta végre.

      A halálos áldozatok száma maximum 15-16 ezer fő lehetett, mivel legalább kétezer elhurcolt később visszaszökött Magyarországra, ahol 1941 őszétől ismét liberális bánásmódban részesültek.””

      Lehet tovább hörögni hibbantkáim…😊

  4. Névtelen
    2021.06.21. 07:28

    Semjén: „Ami megtartott, megtart és meg fog tartani minket, az a hűség a keresztény civilizációhoz és a szuverén magyar hazához.”
    Nyilván ezzel magyarázza, hogy a legjobbak rég elhagyták ezt a „szuverén magyar hazát”, és idegenben
    keresték (és találták meg) a boldogulást. Nekünk meg maradt a férgese. Lassan már sehol egy bármihez is konyító szakmunkás.

  5. Névtelen
    2021.06.21. 14:37

    Ez tanít történelmet???!!? Ajjaj!

    • Névtelen
      2021.06.21. 15:19

      Jó a kép: OK-OKOZAT
      hitleri megszálással kezdődött
      sztálini kivonulással végződött

      Előre ki volt jelölve Kádár utóda; Apró

      Nem az van?

  6. ismét hazudott a zsírmore remélem megdöglik hamarosan kínok között világ csúfjára
    2021.06.21. 17:02

    AVálasz Online a száz leggazdagabb magyar listája alapján megpróbálta leellenőrizni, hogy igaz-e a miniszterelnök kijelentése. A lap hat kategóriába sorolta a százas lista szereplőit.
    Az első kategóriába kerültek a Nemzeti Együttműködés Rendszerének feltétlen hívei (20 fő)
    A másodikba azon jobboldali milliárdosok, akik valamiért kipottyantak a bizalmi körből (3 fő)
    A harmadikba részben azok az üzletemberek, akik már akkor konzervatívok voltak, amikor a Fidesz még nem, továbbá, akik – a NER másodvonalaként – egyértelműen kötődnek a hatalmi struktúra felsőbb szintjeihez (29 fő)
    A negyedik pontban a klasszikus „mindenoldali” játékosok (3 fő)
    Az ötödikben a politikai oldalak mentén beazonosíthatatlan nagyvállalkozók (31 fő)
    A hatodikban pedig a baloldaliként elkönyvelhető szereplők (14 fő) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    A Válasz Online összegzése szerint Orbán állításával szemben a száz leggazdagabb magyar 14 százaléka tekinthető úgy-ahogy baloldalinak, de közülük is többen már betagozódtak a Nemzeti Együttműködés Rendszerébe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük