Végre mehetünk Dubajozni

Július 2-án újraindulnak a járatok Phuketra (Thaiföld), illetve az Emirates július 22-én elindítja közvetlen járatát Dubaj és Florida második legnagyobb városa, Miami között, mely a világ egyik legnépszerűbb nyaralóhelyszíne.

Visszatérnek az Emirates közkedvelt óriásgépei is. A nyári szezonban az A380-asokat a következő városokba indítja el a légitársaság: Kairó, Jeddah, Amman, Guangzhou, London Heathrow, Manchester, Frankfurt, Bécs, Párizs, München, Moszkva, New York JFK, Los Angeles, Washington D.C. és Toronto.

Az Emirates jelenleg heti három járatot üzemeltet Budapest és Dubaj között: szerdán, pénteken és vasárnap, így az ázsiai és afrikai úti célok is kényelmesen elérhetőek a magyar utasok számára. A budapesti járat 16:00-kor indul, és helyi idő szerint 23:20-kor landol Dubajban. Visszafelé a budapesti járat dubaji idő szerint 10:30-kor indul, és Budapesten 14:25-kor landol.

Mindent a biztonságért 

Azon utazók, akik Dubajból érkeznek Magyarországra, és védettségi igazolvánnyal rendelkeznek, karanténkötelezettség nélkül léphetnek be az országba. A dubaji belépéshez a negatív PCR teszt mellett nem szükséges vakcinaigazolvány. Az Emirates bővülő járatkínálata mellett továbbra is mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsa, és garantálja utasainak és munkatársainak biztonságát és egészségét.

Felszállás előtt minden utas maszkot, kesztyűt, kézfertőtlenítőt tartalmazó ingyenes higiéniai készletet kap. A dubaji repülőtéren érintésmentes testhőmérséklet-mérést, valamint ingyenes PCR tesztet végeznek, és a check-in is teljesen érintésmentesen zajlik.

A légitársaság rugalmas jegyfoglalást vezetett be: azon utasok, akiknek jegye 2021. szeptember 30-át megelőző dátumra szól és a járványügyi korlátozások miatt nem tudnak a foglalt időpontban utazni, megtarthatják jegyüket, és 24 hónapig ingyenesen átfoglalhatják más időpontra.