FIGYELEM! ZSIDÓ ÉS HOMOSZEXUÁLIS PROPAGANDA KÖVETKEZIK 2 in 1. Ezek mennek a facsén
FIGYELEM! ZSIDÓ ÉS HOMOSZEXUÁLIS PROPAGANDA KÖVETKEZIK 2 in 1
Ő Homonnay Mária. 13 éves volt, amikor eldöntötte, nem áll a gyalázat oldalára. A budai villájukban 30 zsidó gyereknek és hét felnőttnek adtak menedéket. A közeli Gestapo főhadiszállásról rendszeresen jártak át hozzájuk őt verni, hogy árulja el, a gyerekek zsidók.
Mindegyikük túlélte a háborút.
Az élet nem fekete-fehér, de van, amikor két lehetőség közül tudsz választani, és ilyenkor csak el kell dönteni, hogy te a jó utat választod. Ennyire egyszerű.
A “homoszexuális propagandát” a nácik “zsidó propaganda” mintájára találták ki. A zsidók jogfosztása 1938 tavaszán az első zsidótörvény beterjesztésével kezdődött, majd 1944-ben szinte a teljes vidéki zsidó lakosság megsemmisítésével ért véget. Az állami antiszemita propaganda annyira átmosta az emberek agyát, hogy a menekülő zsidókról vagy az őket bújtató keresztényekről annyi feljelentést küldtek a magyarok, hogy azokat rendesen iktatni sem tudták. Az antiszemita gyűlölet olyan fokon izzott, hogy pont ezen a napon 1944. június 16-án kezdődött el Magyarországon a zsidó szerzők könyveinek a bezúzása. 22 vagonnyi, 500 ezer darab könyvet zúztak be a budafoki Első Magyar Cartonlemezgyárban.
Ne válaszd a gyalázatot, ne maradj csendben, ne legyél bűnrészes. Ha ennek a 13 éves lánynak sikerült, neked is menni fog. Ne maradj csendben, mert a gyűlöletnek ha nem parancsolunk megálljt, láttuk, mire képes.
Homonnay Mária egyébként annak a keresztény-szocialista főpolgármesternek, Homonnay Tivadarnak volt a lánya, akinek a német megszállás idején menekülnie kellett. A háború után az édesanyjával együtt megkapta Izraeltől a nem-zsidóknak adható legnagyobb állami kitüntetést, a Világ Igazát. Hét éve halt meg.
A Fidesz politikusainak pontosan tudniuk kell, hogy a homofób kormányzati propagandának áldozatai lesznek. Nem fog a kormány senkit likvidálni, ahogy ezt a magyar kormány támogatásával a nácik tették, de lesznek, akiket nap mint nap megaláznak, vegzálnak, megvernek, az öngyilkosságba kergetnek, mint egy hónapja azt a gávavencsellői 13 éves fiút, aki egy hídról ugrott le, mert nem tudott a rámért szégyennel megküzdeni. Ezzel a törvénnyel a legvédtelenebbektől, a gyerekektől vették el a segítség lehetőségét. Ha elmondod nekik, hogy a homoszexualitás nem szégyen, az emberi szexualitás egyik formája, már törvényt sértesz.
Egy hazugságon alapuló, gyűlöletre uszító törvényt nem szabad betartani.
Ha betartod, bűnrészes leszel.
Ezért minden pedagógust arra kell bátorítanunk, vegye elő irodalom, rajz, osztályfőnöki, erkölcstan, földrajz, történelem, fizika, informatika vagy épp matek órán a témát. A következő napokban itt, ezen az oldalon pl. “homoszexuális propaganda – töri” címszó alatt kapnak majd ötleteket. Egyúttal várom azokat a tanár kollégák jelentkezését, akik segítenének ebben (homonnay@gmail.com). Holnap kezdünk irodalommal.
Ha emiatt valakit meghurcolnak, a TASZ jogászai segítenek.
Végezetül szeretném, ha elolvasnátok pár sort, ami 1944-ben zsidó propagandának számított, és ami a korabeli “újságírók” szerint mérgezte a magyar lelket:
“Nem tudhatom, hogy másnak e tájék mit jelent, nekem szülőhazám itt e lángoktól ölelt kis ország, messzeringó gyermekkorom világa.
Belőle nőttem én, mint fatörzsből gyönge ága
s remélem testem is e földbe süpped el. (…)”
A vers szerzőjét Abda környékén lőtték tarkón. A bűne az volt, hogy zsidónak született, és zsidó propagandát állított elő.
Ne maradj csendben, ne legyél bűnrészes, kérlek, oszd meg ezt a bejegyzést, csak így jutunk el azokhoz, akikhez valójában szól.
Köszönöm!