Minden jól süljön el… Eredetileg arra gondoltam, hogy moziban kérem meg Zsanett kezét

Rendhagyó lánykérés Miskolcon

Főtér, ledfal, felirat, lánykérés. Érdekes dolgoknak lehettünk szemtanúi vasárnap a városban.

Hozzám jössz feleségül? – ez a szöveg állt a Szent István téri ledfalon vasárnap késő délután a hasznos információk és kisfilmek helyett. A szerelmes szavak is egy kisfilmet zártak, Mihály Norbertét, aki úgy döntött, a város főterén, a járókelők előtt kéri meg szíve választottjának, Faragó Zsanettnek a kezét.

Norbert és Zsanett január óta egy pár, de úgy érzik kapcsolatuk megérett arra, hogy tovább lépjenek. „Érzem, hogy ő az igazi, tudom, hogy vele szeretném leélni az életemet, ezért nem is volt kérdés, hogy megkérem a kezét” – mondta el Norbert, aki hozzátette, egész nap nagyon izgult, hogy minden jól süljön el.

– Eredetileg arra gondoltam, hogy moziban kérem meg Zsanett kezét, de a járvány miatt ez elég körülményes lett volna, sokáig nyitva sem voltak, a járványügyi szabályok pedig minden meghittségét elvették volna a pillanatnak. Végül a barátaim hívták fel a figyelmemet, hogy ez akár a ledfal segítségével is működhetne, ez ráadásul szabadtéren van – mondta el Norbert, aki hozzátette azt is: a videó elkészítése és a szervezés is több napot vett igénybe, de megérte, hiszen minden a tervek szerint alakult.

– Egy névnapi vacsorára indultunk, teljesen váratlanul ért Norbi akciója, még mindig alig jutok szóhoz – ezt már Zsanett mondta lapunknak nevetve. „Mikor meghallottam a zenét, és megláttam a kivetítőn a képeinket, először azt hittem, hogy a névnapomat köszönti ilyen különleges módon, az, hogy a lánykérésről van szó, csak akkor esett le, mikor a szüleimet is megláttam a videóban. Természetesen igent mondtam, nagyon boldog vagyok és az biztos, hogy sosem fogom elfelejteni ezt a napot – tette hozzá.  (Minap.hu)