Skip to content

Fegyverrel a kezében, holtan találtak rá egy újságíróra Siófokon

 

Holtan találták meg Szemesi Zsoltot, a Balatoni Hírmondó, a Somogyi Hírmondó és a Siófoki Hírhét volt főszerkesztőjét siófoki otthonában vasárnap délután – értesült a Media1.

A portál információi szerint az 50 év körüli férfi egy fegyvert fogott a kezében, amikor megtalálták. A rendőrség a Media1-nek azt mondta, hogy nyomozást folytatnak az ügyben.

Arra a kérdésre, hogy öngyilkosságról van-e szó, vagy esetleg felvetődik-e az idegenkezűség, annyit mondtak, hogy közigazgatási eljárást folytatnak, nem pedig büntetőeljárást, további részleteket a nyomozás érdekeire tekintettel nem árultak el.

A portál más, nem hivatalos forrásból úgy tudja, az eddigi feltételezések szerint Szemesi Zsolt szerelmi bánat miatt végezhetett magával egy szakítás után.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Amennyiben másvalakiért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük