Skip to content

Lengyel állami kitüntetést kapott Semjén Zsolt, mint az egyik legkiválóbb magyar politikus

Lengyel állami kitüntetést kapott Semjén Zsolt, mint az egyik legkiválóbb magyar politikus

A miniszterelnök-helyettes elmondta, II. János Pál pápa nagyon sokat hatott rá.

A Lengyel Köztársaság parancsnoki keresztjével tüntették ki Semjén Zsolt nemzetpolitikáért, egyházügyekért és nemzetiségekért felelős miniszterelnök-helyettest a budapesti lengyel nagykövetségen kedden – írja az MTI.

Az eseményen a miniszterelnök-helyettes azt mondta, hogy alapvetően Szent II. János Pál inspirációjára ment teológiára, a lengyel pápa életszentsége és világpolitikai szerepvállalása hatott rá.

Az elismerést, amelyben Andrzej Duda lengyel elnök részesítette Semjén Zsoltot, Jerzy Snopek budapesti lengyel nagykövet adta át. A nagykövet szerint Semjén Zsolt az egyik legkiválóbb magyar politikus. A KDNP elnöke, aki több ciklus óta országgyűlési képviselő, köztudottan Lengyelország és a lengyelek nagy barátja.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



5 Comments

  1. Névtelen
    2021.05.26. 07:14

    Tényleg kiválik a többi közül, mert a legalja

  2. Névtelen
    2021.05.26. 07:46

    Hogyne lenne a lengyelek nagy barátja, amikor együtt választották ki és vitték II. Jánost Hunnia pad,lásos film alapján a Vatikánba. Ide tartozik a Hunnia elmeoszotályhoz János, a merénylet is azért volt ellene, mert nagy közös áldozást hajtottak végre Lengyel és Fenyő néven rock az óra körül kezdettel, a világ összes csapásának vonultatásával egykori lengyel egyház ellen, Növényi kezdettel ismételt lengyel történelemmel, Feketevonattal négyszer ismételt legyőzésével, mely az Észak-Magyarország rajzai közt is megjelent kislány áldozásukkal, két őket körülvevő vasfüggönyös náci és kommunista emelésével, tisztításukkal, mivel így tisztul penitenciálisan az egész világ, s ezt a lengyel nagykövetségnek észlelnie kellett, tudnia kellett róla. Lengyelország történelme valóban összefügg Magyarországgal, de csak annyiban, hogy a sátoraljaújhelyi Magas-hegy alapján létrehozott Istenük, az van felettük. Amik Magyarország felett állnak, egykori sátán népeként emberiség ellenes csapások, bár hatalmas erővel bírnak, valamennyi feketemágus vallásukkal, szentlélek irányításával a hit gyülekezeténél, mint miskolci elmeosztály feketemágiájával. Ilyenek ellen nem lehet harcolni, különösen nem Magyarország ellen, amelyik nemi gyalázással, csonkítással, bénítással és hatalmas erővel történő cipeléssel győzi le az ellenségeit. Duda, mint jelenlegi lengyel vezető a Hunnia börtön Révész utcai berendezése, világapokalipszis része. Nehéz felfogni az elmeosztály tetteit és dolgait, nehéz megfogalmazni materialista embernek. Semjén gazdagságot tékozol és olyan kereszténységet képvisel, mely felett a romániai halál áll a reformátusokkal. Másképpen a Jelenések vége a bibliájukból, melyet mindig kezdenek elölről várva Jézusra ébredő játszótér vallásaival az ózdi 666-tal, a sátánjukkal, amelyik ezer éve állandó apokalipszist irányít és hajt végre a világ minden részén, meg a halálnépekkel, melyek neki mentek a semmiről sem tudó kislányoknak fül és orrtöréssel együtt a szentháromság Illés részeként Zsóka kacsa Penelopé halálnépével együtt, Indiáról nem beszélve, mely a lengyel egyház legyőzésében részt vett tehén szimbóluma mellett. Ezek állandó világégés végrehajtói, az embereket a saját házaikban zúzták össze, a legnagyobb titokban. Ezt ünneplik, a győzelmlüket 1997. óta, amit a lengyel népnek is tudnia kell.

  3. Anonimus
    2021.05.26. 07:48

    Ilyenek olvastán mindig arra gondol az ember, hogy milyen lehet az alja, ha a legkiválóbb ilyen?

    7
    1
    • Névtelen
      2021.05.26. 08:55

      Örülj neki, hogy Mária a diósgyőri várban próbálta elfeledni édesanyja fojtogatásának látványát. Mindenki nem lehet Hedvig.

      „Mária 1387. június 4-én egy velencei hajóhad segítségével szabadult közel egy évig tartó fogságából. Ekkorra anyja már nem élt, őt a novigrádi várbörtönben Palisnai János vránai perjel megfojtatta. Férjével, a távolléte alatt magyar királlyá koronázott Zsigmonddal júliusban, Zágrábban találkozott. A királynő még mindig csak 16 esztendős volt, amikor visszatért az udvarba. Elvileg egyenrangú uralkodótársa volt férjének, uralma azonban egyre formálisabbá vált, szinte észrevétlenül Zsigmond kezébe került a királyi hatalom. Mária hazatérése után körülbelül egy évig még szokásban volt, hogy az elnyert adományokról mind a király, mind a királynő nevében kiállítottak egy-egy oklevelet. A páros kiváltságleveleknek 1388 közepére vége szakadt: ettől kezdve az ilyen oklevelek csak Zsigmond nevében keltek. A közvélemény szemében ő lett az ország valódi királya, miközben Mária királynő élete a hagyományos királynéi, azaz feleség szerepkörbe szorult vissza. Ez a szereposztás azonban korántsem biztos, hogy Máriának ellenére volt.
      Mária magyarországi uralma a Lajos korában megszokott békeidők végét, a királyi hatalom megroppanását hozta. Igaz, a történtekről legkevésbé Mária tehetett, anyja rosszemlékű kormányzása azonban rá is rossz fényt vetett…. 1395. május 17-én hunyt el Mária magyar királynő egy lovasbalesetben. A hírek szerint állapotosan egyedül kilovagolt a hegyekbe, ahol lováról leesve, világra hozta koraszülött gyermekét. Mire kísérői nyomára akadtak, anya és gyermeke egyaránt halott volt. „

  4. Névtelen
    2021.05.27. 12:10

    Semmilyen Semnemkeresztény Semnemdemokrata Pártnélküli Seggnyaló Zsóti Magyarország egyik szégyene.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük