Skip to content

Újabb részletek derültek ki a Londonban eltűnt borsodi lány ügyében

Újabb részletek derültek ki a Londonban eltűnt  borsodi lány ügyében

Egy 63 éves férfit letartóztattak annak a fiatal magyar lánynak az ügyében, aki május 11-én tűnt el, és azóta semmilyen életjelet nem adott magáról. Ágnes az észak-londoni Cricklewood Broadway körzetében lakott, eltűnésekor pedig fehér műszőrme kabátot, kék szakadt farmert és rózsaszín edzőcipőt viselt. Most új értesülések érkeztek a szigetországból.

Ma fog bíróság előtt felelni tetteiért a brit férfi, aki állítólag fogva tartotta és ezután végzett a fiatal lánnyal – írja a The Sun.

A fiatal csinos lány egy 63 éves férfi áldozata lehetett (Fotó: YouTube)

A 20 éves lány teste a mai napig nem került elő. A családja azonban bizakodó, Ágnes nagybátyja a Blikknek azt nyilatkozta az esettel kapcsolatban:

„Ágika egy nagyon édes, helyes lány. Nem voltunk napi kapcsolatban, hiszen amíg Magyarországon volt, ő Borsodban élt, én pedig Budapesten. Miután megjelent a hír, azonnal hívtam az édesanyját, aki velem együtt nagyon reméli, hogy ez csak egy rémhír. Hisszük, hogy Ágnes életben van. Próbálunk erősek maradni, bízunk abban, hogy minden jóra fordul” – mondta el a lapnak a rokon.

A borsodi lányt utoljára május 9-én látták életben, feltételezett fogvatartóját és gyilkosát Neculai Paizant május 18-án vették őrizetbe, és vádat emeltek ellene gyilkosság miatt.

A helyi rendőrség közlése szerint minden erejükkel keresik továbbra is a magyar lányt, valamint arra kérik az embereket a médián keresztül, hogyha bármilyen információt tudnak meg vele kapcsolatban, továbbítsák az illetékes szerveknek – mondta el a rendőrség szóvivője a The Sunnak.

Nem ez az első eset, hogy Angliában gyilkosság áldozatává vált egy magyar nő. 2019-ben Sz. Henriett holttestére egy mélyhűtőben találtak rá, egy másik nőével együtt. Kiderült, hogy mindkét nővel ugyanaz a férfi végzett: behálózta őket, Henriett-tel pedig szerelmi kapcsolatban volt, majd egyre többször bántalmazta őt. A férfit a gyilkossági ügy lezárásakor életfogytig tartó börtönbüntetésrre, de legalább 38 évre ítélték.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük