Skip to content

A járvány a férfiak szexuális teljesítményére is hatott

A járvány a férfiak szexuális teljesítményére is hatott

 

„Gimnáziumi tanárként majdnem egy éve digitálisan oktatatok, ami totálisan megváltoztatta a mindennapjaimat – vág bele Tibor, mikor régi ismerősként arról faggatom, ismer-e olyan férfit, akinek a párkapcsolatára is rányomta a bélyegét a járvány okozta sokféle változás. – Az eddig jól bejáratott életem a múlté. Sokszor egész nap a képernyő előtt ülök otthon: hol órát tartok, hol értekezletünk van, máskor érettségire készítem fel a diákjaimat vagy dolgozatot javítok. Minden napom feszültségben telik: az új módszerek, a rengeteg feladat estére szinte zombit csinál belőlem.”

Tibor kezdetben csak az ágyban nem tudott teljesíteni, majd jött a már ismerős égő, csípős érzés vizeléskor, és az a bizonytalan fájdalom a kismedencéjében. Egyből tudta, hogy ismét visszatért a régi gondja: Tibor évek óta krónikus prosztatagyulladással küzd. Amikor elmúlnak a tünetek, szentül hiszi, hogy végre örökre búcsút intett a betegségnek. Ám az egyelőre nem engedi el őt, és stresszesebb időszakokban újra és újra fellángol.https://hvg.hu/brandchannel/proxelan_20210511_A_jarvany_a_ferfiak_szexualis_teljesitmenyere_is_hatott#rss

Fotó: Egy diákjait megrontó amerikai tanárnő



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük