Skip to content

Most Boldog. Akkor sem úgy van, hogy kimegyünk, és felakasztunk valakit a lámpavasra…

 

Az ártatlanság vélelme nekem is jár

– mondta Boldog István fideszes országgyűlési képviselő a Mezőtúr Városi Televíziónak (21:50-től) azzal kapcsolatban, hogy június 30-án tartják az előkészítő ülést az ügyében. A képviselő és nyolc társa ellen vesztegetés és más bűncselekmények miatt emeltek vádat. Az ügyészség hat év börtönt, 5 millió forint pénzbüntetést, 5 év közügyektől való eltiltást és 6,6 millió forint vagyonelkobzást kért a képviselőre.

Boldog a tévének azt mondta, örül, hogy eljutott az ügy ebbe a fázisba, mert mostantól jön az az időszak, amikor megvédheti magát. „Én biztos vagyok a dolgomban” – mondta.

A képviselő arról is beszélt, hogy érdeklődnek, jól alszik-e. Azt mondta, hogy az ügy miatt jól alszik, úgy véli nem követett el semmi olyat, amivel ártott volna a lakosságnak, vagy ne a térséget szolgálta volna. Viszont amiatt már nem alszik jól, hogy a családját rosszul érinti az ügy. Boldog szerint

olyan szintre süllyedt a magyar politika, hogy már családokat próbálnak meg tönkretenni.

Beszélt a képviselő az ellenzéki akciókról is. Azt mondta, nem kellene felállni egy Jakab Péternek, egy Vadainak, egy Gyurcsánynak, egy Szabó Tímeának és mindenféle dolgokat kijelentenie, amivel a szavazóikat hozzák kellemetlen helyzetbe, és a végén nem tudják teljesíteni.

Mert azt senki ne gondolja már, hogy a Jakab kiáll, és azt mondja, hogy mindenkit börtönbe fogunk csukni, aki részt vett az előző vezetésben, hogy ezt be tudja teljesíteni.

Úgy gondolja Boldog, hogy jogállamban élünk, és ha véletlenül az ellenzék nyerne, ez akkor sem változna.

Akkor sem úgy van, hogy kimegyünk, és felakasztunk valakit a lámpavasra. Hát gondoljanak már bele!

– tette hozzá.

Boldog István szerint a politikus is ember, annak is van családja, és a jogállam nem változhat meg attól, hogy esetleg kormányváltás történik.https://hvg.hu/itthon/20210507_boldog_istvan_vesztegetes_targyalas_ellenzek#rss



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



5 Comments

  1. Névtelen
    2021.05.08. 08:37

    Akkor ez a mocsok már rég börtönben fog ülni!!!!

    • Névtelen
      2021.05.08. 12:12

      Kiknek a pénzét kezelte a 8 osztályos bróker, Kulcsár Attila? Ítélet 16 év után. Aztán mennyit ült?

      Aztán mesélj erről is;
      „2021. FEBRUÁR 1. HÉTFŐ.
      A svájci jogsegélykérelem teljesítésének időpontja befolyásolhatja az MSZP egykori elnökhelyettese büntetőügyében az ítélethozatal időpontját. A per rövidesen folytatódik, még a nyári ítélkezési szünet előtt első fokon be is fejeződhet – értesült lapunk….”

  2. Névtelen
    2021.05.08. 09:53

    2022-ben. Orbán kérdezi. „Most hova visznek?” „Nem visszük mi magát sehová sem!”

    • Névtelen
      2021.05.08. 12:15

      A Honecker-házaspár kegyeit 3 nagyhatalom kereste.

      Mennyien és miért haltak meg a berlini falnál?

      „Meghalt Margot Honecker, a lila boszorkány
      2016. máj. 7. — Erich Honecker 1994 májusában elhunyt, özvegye azóta is a chilei fővárosban élt a német állam által utalt mintegy 750 dolláros nyugdíjából…”

    • Névtelen
      2021.05.08. 12:24

      Nyugi van! Fekete-Győr lenin-fiú belügyminiszter csak a magánrepülőgépek felszállását tiltotta meg. A helikopterekre ez nem vonatkozik.
      Jakab miniszterelnök meg most olvasgat az elévülési időről.
      Tegnap fejezte be Vadai eftásnő „Orbán meggazdagodás 2005″ -ös jelentését 😂🤣😁😂
      ” A bizottság elnöke, Vadai Ágnes Orbán egyik humoros megjegyzése után rendre intette a pártelnököt, mondván, kellő komolysággal viseltessenek a bizottság ülésén, amelyen olyan kérdések szerepelnek, amelyek tisztázása leginkább Orbán Viktor érdeke. Orbán erre hangsúlyozottan kijelentette: szerinte ezek a kérdések nem az ő érdekeit szolgálják.

      Szabó Zoltán ezek után a Haris közi lakás 2002-es eladásának körülményeit firtatta. Szerinte a 63 millió forintért eladott lakással olyan árat értek el Orbánék, amelyik akkoriban szokatlanul magas volt azon a környéken, ráadásul ezt a vételárat Kékessy Dezső akkori közeli ismerőse, későbbi veje fizette ki. Orbán Viktor csak megismételni tudta, amit erről már korábban elmondott: a lakásról készült értékbecsléshez képest mindössze 200 ezer forinttal kaptak többet, ráadásul az egész ügyletet egy nemzetközi ingatlancég intézte, így amennyiben akár az értékbecsléssel, akár a kialkudott árral problémája van bárkinek, ahhoz kellene fordulnia. Orbán megjegyezte: nem érti, hogyan függnek össze ezek az ügyek az állítólagos állami forrásokból történő meggazdagodásával.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük