Miskolc. Törés zúzástól tartanak?
Fans of VTK Diosgyor light flares during the Hungarian Cup final football match VTK Disosgyor vs TE Ujpest on May 25, 2014 at the Puskas stadium in Budapest. AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK (Photo by ATTILA KISBENEDEK / AFP)

FOKOZOTT ELLENŐRZÉS A DVTK – FEHÉRVÁR FC NB I-ES LABDARÚGÓ-MÉRKŐZÉS NAPJÁN

A rendőrség fokozott figyelemmel készül a 2021. május 9-én 17 óra 30 perctől Miskolcon megrendezendő mérkőzésre.

A DVTK –Fehérvár FC NB I-es labdarúgó-mérkőzést 2021. május 9-én 17 óra 30 perctől a miskolci DVTK stadionban (3533 Miskolc, Andrássy Gyula utca 61.) rendezik meg.

A rendőrség a mérkőzéssel kapcsolatban a csapatok szurkolóit az alábbiakról tájékoztatja:

A gépjárművel érkező vendégszurkolókat kérjük, hogy az M30-as autópálya Miskolc-Dél lehajtójánál (Budapest felől az első lehajtó) hajtsanak le az autópályáról. A lehajtón egyenesen haladva, a felüljárón átérve, a Skoda autószalon előtti útszakaszon találják a rendőrség által felállított gyűjtőpontot, ahonnan 15 óra 30 perctől lesz folyamatos, szervezett rendőri kísérés a stadionig, illetve mérkőzés után vissza az autópályáig.

A 3-as számú főúton Budapest felől érkezők a Miskolc táblát követően szintén gyűjtőponttal találkoznak, innen is szervezett kísérést indít a rendőrség.

A Fehérvár FC szurkolói részére a DVTK Stadion déli oldalán körbekerített parkoló áll rendelkezésre.

Kérjük a vendégszurkolókat, hogy vegyék igénybe a gyűjtőpontokról induló rendőrségi felvezetést, mivel csak így tudjuk részükre biztosítani a biztonságos és a megfelelő időbeni bejutást a stadionba.

Kérjük a sporteseményre jegyet váltó drukkereket, hogy a belépőn szereplő adataikat ellenőrizzék, ugyanis a biztonsági személyzet és a rendőrség a fiktív adatok kiszűrése céljából a jegyeket ellenőrizni fogja.

A rendőrség kiemelt figyelmet fordít a szabálysértések, bűncselekmények megelőzésére, megszakítására a közrend és közbiztonság fenntartása érdekében, ezért felhívjuk a szurkolók figyelmét arra, hogy a pirotechnikai eszközök használata, illetve birtoklása is szabálysértést képez, annak feltalálása esetén az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményezünk.

A rendőrség kéri a szurkolókat, hogy a fenti intézkedések végrehajtásában a feladatra vezényelt rendőrök munkáját segítsék, türelmükkel, megértésükkel támogassák.

Fotó. Archív