Figyelj, narancsagyúkám!
Ha elolvastad volna rendesen Dobrev Klára nyilatkozatát és nem csak kiragadnál belőle részleteket akkor rájönnél, hogy miről is beszél. Tudom, hogy nagy kihívás ez számodra, nálatok a szövegértelmezés nem prioritás és nem is erény.
A svájci indexálású nyugdíjrendszer visszaállítását akarja, ami szerint az ÁTLAGBÉREK növekedéséhez igazítanák a nyugdíjemelést, nem pedig az infláció mértékéhez, melynek adatait jelenleg kormánymegrendelésre a KSH készíti el!
Az elvtársaid kihoznak 3%-os inflációt, közben az átlagbérek 10-12%-kal nőnek!
Akkor melyikkel is járnának jobban a nyugdíjasok?
Hogy miből fedeznék? Mondjuk nem építenének még 20 stadiont, megszüntetnének vagy 200 államtitkári állást, nem rendeznének vadászati világkiállítást, hogy kedvében járjanak a “nemzet” fővadászának, nem támogatnák százmilliárdokkal az oligarchákat,
a külföldön élő, csak szavazáskor magyarokat, haverokat, rokonokat, akik most állnak a “saját lábukra”. Nem vennének fel olyan hiteleket vasútépítésre, amely nem az ország érdekeit szolgálja, és 150 év alatt sem térül meg, nem adnék pénzt többszörösen túlárazott beruházásokra, mert azt éppen haver “nyerte” el. Sorolhatnám még az elcseszett fideszes rongyrázásra elköltött ezermilliárdokat! Ja, és nem utolsósorban! Felszámolnám a közpénzen fenntartott troll hadsereget, szélnek ereszteném őket, hogy próbálják hasznossá tenni magukat a MUNKA területén, nem pedig a jó szándékú, tisztességes emberek mocskolásával foglalkozzanak, ha érted,hogy mire gondolok!