Skip to content

F. Nagy Zsuzsa üzeni. HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTVA!

F. Nagy Zsuzsa üzeni. HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTVA!

Bükki Kerékpáros Teljesítménytúra csoport

NEVEZÉSI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTVA!
Kedves Bükk-imádó kerekezők!
Köszönjük az eddigi jelentkezéseket, immár biztos, hogy vasárnap, már több mint 200-an közösen élvezzük a tavaszodó Bükk-hegység minden szépségét! És újabb esélyt is biztosítunk a nevezésre. Az új határidő: 2021. MÁJUS 5. (szerda) ÉJFÉL. Helyszíni nevezés nincs.
Eddig úgy tűnik, hogy az 50 kilométeres táv a legnépszerűbb, a 30 és 110 egálban van, de több tucatnyian választottátok a 80 km-es távot is. Már tudjuk, hogy a miskolciakon kívül, a budapesti és debreceni csapatok is nagy számban érkeztek, de Nyíregyháza, Székesfeférvár, Püspökladány, Diósd is az érkezők térképére került. Tavaly 67 településről jöttetek, kíváncsian várjuk, idén hány település kerekeseit csábítja el a tavaszodó Bükk.
Hogy mire számíthattok, ízelítőül megnézhetitek az alábbi kisfilmből. Kérjük, hogy továbbítsátok ismerőseiteknek és bringás barátaitoknak is a felhívást!
Köszönjük!!


               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



2 Comments

  1. Névtelen
    2021.05.05. 06:45

    Nem tudom mi a bajod a Decathlon kerékpárokkal, nem a legolcsóbbat kell venni mert annyiért nyilván silány minőséget kapsz. Amúgy a Decathlon nem is gyárt bringát úgy ahogy a Cube sem. Megrendelik a vázat tajvanból(Kína) mint az összes kerékpárgyár és összeszerelik a kategóriának megfelelő vásárolt alkatrészekkel. Az is előfordul hogy már készen jön. A „kerékpárgyárak” 99%a így működik, csak összeszerelők. Kb 40 éve így van.

  2. Névtelen
    2021.05.05. 07:07

    Ez pontosan így van

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük