Skip to content

Nyomozás indult a meccs miatt, ahol a közmédia véletlenül lebuktatta a szurkolókat

A ZTE–Budafok magyar bajnoki meccs közvetítése közben az egész ország hallhatta, ahogy a közvetítőkocsiban valaki azt mondja:  „jobb oldalon fölül szurkolnak szurkolók, őket direkt nem mutatom, mert gyülekezési tilalom van még, hogy ne büntessék meg érte őket, kösz.”

Nyomozás indult a meccs miatt, ahol a közmédia véletlenül lebuktatta a szurkolókat

Korábban a 444.hu írta meg, hogy a közvetítőkocsiban valaki azt mondja, nem mutatja a lelátó tetejét, mert ott szurkolók vannak. Az M4 közvetítői nem szerették volna a lebuktatni a szurkolókat, akik a tiltás ellenére voltak jelen.

A zalaegerszegi klub azt válaszolta a Népszavának az ügyben, hogy

„A keddi bajnoki mérkőzésen, ahogy a korábbi korlátozások alatt rendezett mérkőzések során, nem látogattak ki a ZTE Arénába szurkolók. Az említett közvetítés során elhangzott mondat minden bizonnyal azokra vonatkozott, akik a kerítésen kívülről buzdították a csapatot, de ők nem léptek be a stadion területére.”

Most viszont a hvg.hu írt arról, hogy már nyomozás indult az ügyben:

„A Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon közigazgatási hatósági eljárás van folyamatban, a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendeletben foglalt rendelkezésekkel összefüggésben.”



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Egy hozzászólás

  1. Névtelen
    2021.04.22. 13:34

    Komoly pénzbe mernék fogadni, hogy néhány napon belül meg lesz a határozat, miszerint semmilyen szabálytalanság nem történt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük