Skip to content

NBZM. A járvány kezdete óta lakosságarányosan Magyarországon halt meg a legtöbb koronavírusos beteg

NBZM. A járvány kezdete óta lakosságarányosan Magyarországon halt meg a legtöbb koronavírusos beteg

26 001 koronavírusos beteg halt meg itthon a járvány kezdete óta.

 

Ezzel a Worldometer adatai szerint világszerte Magyarországon hunyt el a legtöbb koronavírusos beteg lakosságarányosan nézve, csak a 33 ezer lakosú Gibraltár előz be, amit figyelmen kívül is lehet hagyni.

Az egymillió főre vetített, összesített adatokat nézve eddig Csehországban volt rosszabb a helyzet, azonban a szerdai adatokkal ez változott.https://hvg.hu/itthon/20210422_Magyarorszagon_halt_meg_lakossagaranyosan_a_legtobb_koronavirusos_beteg



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



9 Comments

  1. Névtelen
    2021.04.22. 16:39

    Ebben is elsők vagyunk! irigyel is minket a Nyugat! Erre is büszke a csúti potrohos?

    • Névtelen
      2021.04.22. 18:24

      Ócska bolsevik blöff
      sz@rni rá!

      Középmezőnyben vagyunk többlet halálozásban. Ennyi

      Aztán meg;

      „Nem felejtjük: volt, amikor napi 500 halottal riogatott a 444.hu
      „Brit tudósok egy csoportjának” mértéktartó előre jelzéseiről, kutatásairól sokat lehet olvasni az ellenzéki médiában – őket cserélte amerikai tudósokra a 444.hu, hogy az internet népét napi 500 halottról, ezrek elhullásáról, elhúzódó tetőzésről szóló rémhírcunamival stresszelhesse. Hasonlót tavaly decemberben a Magyar Hang is elkövetett, szintén Bill Gates járványelemző alapítványa, az Institute for Health Metrics and Evaluation (IHME) prognózisára alapozva. Hogy ne felejtsük, mitől rettegett olvasótáboruk, elővettük ezeket az adatokat…

      Amikor a 444 cikkét először olvastam, már akkor gondoltam, hogy alkalmas időben kvázi minden kommentár nélkül visszaidézem majd. A március 9-én megjelent írást mintegy 5700 ember lájkolta, nyilván lényegesen többen olvasták, osztották meg, hordta szét a digitális tavaszi szél az internet népéhez. Visszatekintve, március elején, a harmadik hullám kezdetén mindezen „hiteles” információk és becslések alapján sokan szorongtak a kelleténél jobban a jövőt illetően, hiszen egy júliusig elhúzódó koronavírus-apokalipszist vetített elő Bill Gates járványelemző alapítványa, az Institute for Health Metrics and Evaluation (IHME).”

    • Névtelen
      2021.04.22. 19:44

      „POLITIKAI HULLARABLÓK EGYMÁS KÖZT…
      Persze, Jakab, persze! Számítsatok csak nyugodtan egymásra Szabó Tímeával, Kunhalmi Ágnessel, Gyurcsánnyal és a többi vállalhatatlannal újbalos elvtárssal! Összetartoztok, mert valójában egyformák vagytok. Öncélú, ön- és közveszélyes eszmékért rajongó, nyugati érdekcsoportok által kilóra megvett országrontók, politikai kalandorok vagytok, egytől-egyig. Virtigli hazaárulók.
      Nem ér ezen megsértődni, keményen „megdolgoztok” érte!”

      1
      4
      • Névtelen
        2021.04.22. 22:09

        Mondjuk, népirtásban nem olyan profik, mint a führered.

  2. Névtelen
    2021.04.22. 17:00

    repülni fog sapek?

  3. Névtelen
    2021.04.22. 18:41

    Kb 270 ezer ember beteg most és figyelve a halálozási trendet még 17 ezren fognak meghalni. A harmadik hullámban.

    • Névtelen
      2021.04.22. 20:43

      „Megint szabotálnak !

      Hörögnek, hogy sok a halott, de a vészhelyzet meghosszabbítását nem szavazták meg !

      A Demokratikus Koalíció nem szavazza meg a veszélyhelyzethez kapcsolódó kormányrendeletek hatályának meghosszabbításáról szól javaslatot – jelentette be a párt szóvivője szerdán. Barkóczi Balázs online sajtótájékoztatóján emlékeztetett, hogy május 23-án megszűnne a veszélyhelyzethez kapcsolódó kormányrendeletek február végén kilencvennel nappal meghosszabbított hatálya. Egy az Országgyűlésnek benyújtott indítvány azonban arra tesz javaslatot, hogy a koronavírus-világjárvány elleni védekezésről szóló törvény hatályát hosszabbítsák meg az őszi parlamenti ülésszak első ülésnapját követő tizentötödik napig.”

      • Névtelen
        2021.04.22. 21:39

        Miért?Maradt még kilopni való egyetem?Vagy mire kellene a hosszabbítás nerpatkány?

    • Névtelen
      2021.04.22. 20:44

      „a dél-afrikai mutáns ellen nem a Pfizer vakcina az alkalmas.
      a kaliforniai dupla mutáns ellen pedig egyik sem.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük